Posts

Showing posts from August, 2005

* picture *

Image
lab FST

hehehe....gambo ni masa p lab last week....aku amik senyap2.....masa ni sume org tgh duk cari bhn tuk asssignment TQM n SQ....hehehe....aku lak....busan coz server kat cni lembab nk mampos......pc dh ler secoit......dh tu...password lak ntah aper2......suasana lak x best....huhuhu...jauh beza ngan lab kat FTSM.....huhuhu......actually aku nk amik gambo mamat tu......tp dia tgh borak ngan kak nofi...hehehe....mamat ni student indon......mula2 aku tgk dia....seorg yg pendiam.....tp sejak 2 menjak ni...cam bnyk mulut lak.....yer la....sejak 2 kali kiteorg satu group ngan dia......sejak tu la mamat ni nmpk peramah.....mula2 dia duk kaco si cteh tu surf internet....dh busan....dtg lak duk kat sebelah aku.....hehehe.....kebetulan lak masa tu handphone aku bunyi.....so dia pun tnyr (ngan pelat indon dia)...."ada filem?"...ha??...aper kejadah nyer letak filem dlm hp....aku pun tnyr la balik.....gambar ke?...dia ckp bkn...aku pun poning....ermmm....dh dia tgk aku blur....dia …

* im back again *

hehehe...this week aku blik lg....hehehe....so boleh la aku berstory-mory lg aper yg berlaku last week, this week n nextweek(hehe...ni ikut peranc la).......

last week hari ahad aku dh smpi kat bangi...masa tu hujan lebat ma.....tp xkesah la coz bkn aku drive.....aku cam biasa la tdo jek ....kejap kat blkg...kejap kat depan.....dlm kul 6ptg br la aku smpi kat umah kat bangi tu.....housemate aku yg sorg tu duk dlm bilik....yg sorg lg lak.....tgh siap nk p dating...rutin harian beb...hehehe.....

lepas kemas sume brg....mlm tu aku mkn belak me hun goreng mak aku...sib baik xbasi ngeh ngeh ngeh.....

isnin : sib baik la ari ni xde class....so aku just rehat2 kan diri...sesambil main game kat pc...tu la keje aku...ngeh ngeh ngeh......bile mlm lak....tgk cite cina....mula aku n ija(housemate aku)...igt cite tu cite antu...skali ampes nyer cite...ntah aper2.....mlm ni gak aku tdo awal....sambil otak pikir assignment yg xsiap...huhuhu...n pikir sok class kul 8pg....siap doa lg tu.....mintak2 xde …

* koleksi gambo *

Image
huhu...tiket dlm kenangan...smpi skrg xtgk2 lg cite tu.



masa sesat balik dr alamanda...tetibe smpi kat masjid


dalam class sebelum presentation


masa class TQM