Posts

Showing posts from October, 2013

:: Taman ::

Image
skrg ni ptg blik keje suke ajak mama p taman bile mama rajin mama ikut tu pun lps semua setel bile mama penat wat dek jek....hahahahah lotih la dik oiiii



:: MY LITTLE GIRL - TURNS TO 5 THIS YEAR ::

Image
my baby boo permata hati mama ngan baba ceriakan hidup mama ngan baba
2009
2010
2011
2012
2013
moga kakak jadi ank yg solehah dapat jadi kakak yg baik tuk adik
MAMA SYG KAKAK!!!! MUAHHHH!!!
pss : nnt kite wat besday kakak kat school yer.....

:: Jalan-jalan KL @ Jalan TAR ::

Image
kesinambungan dr sini http://blinkblinkbuzz.blogspot.com/2013/10/homedec-klcc-part-2.html
pastu gerak p jalan TAR mama nk cari baju kurung siap sbb tema " TRADISIONAL KLASIK " biasa la jalan TAR jammed so baba just drop mama depn balai polis dang wangi pastu mama jln kaki baba park tunggu tepi2 jln pusing2 punsing2 cari2 x jumpe last2 ada 1 kedai jek tp rege lak sbb bajet dlm RM50 jek...mls nk mhl2 tp yg jumpe RM95....perghhhh so lepas cari2 x jumpe...p balik kedai tu mintak rege RM80 sbb fikir kos kain pasang pun dh RM40++ upah jahit RM40++ so ok la kan mls nak jahit sendri xde mood hahahahha ada berpasang pasang lg kain x jahit mood menjahit xde huhuhuhu
dah setel baba nk ajak mkn skali dr kl n ke shah alam mak aiiii jammed so boring2 amik gmbr

budak majuk xnk amik gmbr hehehehe kakak tdo kat blkg
*skrg rs kete ni kecik......doa2 baba dpt up gj....dpt kete besar sket ok gak kan*

:: HOMEDEC @ KLCC Part 2 ::

Image
saje tgk2 x pegi pun xpe tp baba ckp cover last week punyer duk umah jek so this weekend mmg jln smpi mlm mula2 kakak n adik ok last2 br la
baba : adik nak ape? adik : adik xnk ape2...adik nak balik je
mama : adik nape ni? adik : adik penat la mama
dh camtu dukung cari EXIT huhuhuhu
nxt pegi jalan TAR sbb cari bj for hitea

:: Aira Ilyana - moga cepat sehat !! ::

Image
rindu adik skrg xnk mkn sgt tp kat taska mkn jek semlm p klinik kene neb lg bile pakej  x sehat dtg 4 in 1 batuk demam selsema lelah aiiiii
moga adik cepat sehat!!


sile abaikan botol susu... ada budak main baling jek


si comel mama bby of my heart love adik xlama lg dh nk masuk 3 TAHUN

:: BBQ @ Seri Kembangan d HARI RAYA HAJI ::

Image
hari raya kami tahun ni sgt2 berlainan 1st time beraya kat umah sendiri d pagi raya pastu luperrrr lak nk beli brg tuk makan pg rya sib baik la selongkar ape yg ada sib baik ada so masak pagi raya spagetti hehehehe
petang kami gerak p seri kembangan adik beradik baba ada cna sbb nenek pun ada sana cik enoi  br lepas dpt bby
dlm kul 5 lebih kami smpi terus bakar2



harga pun ada lg tanda barang baru semangat nk ber BBQ punyer pasal  ;)





sronok dpt kumpul ramai2 mkn2









xcited diaorg jumpe cousin2 hehehehe mlm pun blik sume penat sok nyer dh kerjo

:: Alamanda Putrajaya ::

Image
dah lama x dtg cni lepak cni mkn cni
DULU.... ni la tempat cari makanan bile lunch ni la tmpt merayau ni la tempt cuci mata if gaji xdok lg n tmpt 1st tgk wyg sensorg.... giler gigih
SEKARANG..... perghhhhh jauh sehhhhh no more aktiviti tgk wyg masa lunch d hari jumaat sgt ku rindu waktu tu feeling tgk sensorg best perrrrr
sementara tunggu wayang mula yg cite ni http://blinkblinkbuzz.blogspot.com/2013/10/movie-cloudy-with-chance-of-meatballs-2.html lepak2 pusing2 alamanda besstttt bnyk gak kedai dh berubah dh upgrade sket la
ank dara saya
beberapa hari lg genap 5 TAHUN
my baby boo wpun nak 3 TAHUN tuk beberapa minggu lg tetap jadik bby d hati mama






tq baba blanjer kami tgk wyg!!!!! tq gak bawa g alamanda ;)

:: Movie - Cloudy With A Chance of Meatballs 2

Image
hari minggu tengok wayang sronok kakak & adik







xsabo nk tgk cite kan hehehehe
bapak n ank sedang dating
peace!!!! si omei mama mula2 xnk duk kat seat takut gelap punyer pasal tp lepas d pujuk br nak

wayang bermula ok bile pertengahan adik agak boring tp still ok bile kuar nak tgk wyg lg!!! erkkkk
masa jalan keluar tetibe stop "adik penat la mama" huh...terpaksa la dukung oh my baby!!!!