Posts

Showing posts from April, 2015

:: LEGOLAND - Tips & Bajet 2015 ::

Image
*entri ni dh lama...tp terperap dekat draf...br ada mood nk story* yes akhirnya tertunai sudah permintaan 2 beradik ni diaorg hepi mama pun lg hepi kali ni ada beberapa tips  bg mereka yg nk ke legoland tuk tahun 2015

ni kat tempat parking ok...parking ni agak jauh sikit dari entrance legoland....sedikit menapak tiket parking RM9 *ni tuk rege 2015...lg senang kalau ada TNG* sbb xyah susah2 nk Q byr kat mesin....lgpun masa kiteorg p tu mesin cam prob....so nasib baik ada TNG
kami sampai awal sebelum kul 10 so amik gmbr kat luar dulu yer sbb legoland bukak  10.00 am - 6.00pm
TAPI!!!!
kalau sape2 yg ada stay or bermlm or beli tiket melalui hotel2 yg mmg ada link ngan LEGOLAND blh masuk awal 30 min


ni ada org offer yg nak amik gmbr kami biasa la...diaorg akn amik gmbr kite....bile kite nak kuar nnt kite blh pilih kat kaunter brick shop harga for 2015 promosi CNY 4pcs RM100...yg ni pakej paling murah la so sediakan bajet dalam RM100-RM300 just tuk gmbr yg diaorg print sbb ada mcm2 pakej



yg ni lak …