Posts

Showing posts from 2017

:: Kidzania KL - Tips bagi Tahun 2017 ::

Image
dah lama x update blog bnyk sebenarnya cite tp xtau nk mula camna

tp sbb benda ni br je lg so kite update yg ni jela yer
cam biasa cuti sekolah mak pak kerah idea nak bw anak p bercuti kesian diaorg penat belajarkan so ni kire reward tuk diaorg la
cam biasa kiteorg book tiket online sbb online lg murah dari walk in plus ada matta fair....so bertambah la murah *jimat itu penting 😁*
sblm ni kiteorg dh penah dtg
so dah tau bajet masa n perot hehehehehe http://blinkblinkbuzz.blogspot.my/2015/05/cuti-cuti-malaysia-tips-kidzania-kuala.html seperti biasa pengunjung di sambut dgn tarian dan muzik kidzania masa kami book kul 10pg-7mlm ada 1 slot je tu pun cam x cukup masa



yg ni sume tingkat atas dia ada 2 tingkat



dulu kpj..... skrg dh tukar spital lain lak


yg ni dulu marry brown....dh tukar Mc D lg best burger dia...hehehe
bj bomba pun dh tukar brother yg lawak tu pun dh xde
ok ni ada sedikit tips yang mybe berguna
1. Makan dulu sebelum masuk.....makan yang berat dulu pun xpe...sbb nnt kite n…

:: 2017 ::

assalamualaikum....

setelah sekian lama blog ni bersarang
meh la kite sapu sikit2....nak sapu semua dah tak larat

tetibe teringat diri ni pernah ber blog sblm ni
kekangan masa n mls sebnrnya buatkan blog ni dilupekan
blog ni bnyk jasa dia....huhuhuhu

ok...tu jela entry 2017 .....hahahaha