Posts

Showing posts from December, 2014

:: Holiday - Hello Kitty Town @ JB ::

Image
percutian pendek 2hari 1 mlm *sebenarnya kami ikut baba outstation*
xkesah la kejap je pun...janji dpt p holiday kakak n adik pun hepi mama sah2 dh hepi hehehehe
hari rabu kasi baba keje ari khamis lps check out hotel kami mula kan aktiviti holiday
HELLO KITTY TOWN!!!!!
semestinya kene amik gmbr kat sini sebelum masuk

bangunan ni sebelah je ngan Hotel Trans so sape2 nk p hello kitty town leh duk hotel tu...jln kaki dah smpi
kami tgk ramai park kete kat luar...tepi2....tp baba try masuk dalam parking dlm bangunan alhamdulillah bnyk gak kosong parking kete FREE yer
ni rege tiket
sorg RM55 tuk hello kitty so kalau kami 4 org RM220 tapi kebetulan baba pakai kad kredit RHB dapat lg offer beli 3 Free 1 so kami byr RM165 je jimat RM55 alhamdulillah...rezeki kakak n adik

ni enterence nyer kami amik yg pakej hello kitty je ni pun dh cukup

1st game yg kami main poning mama n baba tapi diaorg selamber jek siap lepas tu sblm balik naik berkali kali



pastu kami masuk rumah hello kitty cni lebih pa…

:: Kakak Afni Darjah 1 ::

Image
kakak afni dapat sekolah yg mama pilih sbb sek ni je 1 sesi SEK KEB SEKSYEN 27 (2) so senang la nnt sekolah agama sesi petang so bermula thn dpn mama kene balik kul 5.30 ptg pastu pg kene antar kakak  p sek huhuhuhu mintak2 kakak mandi cpt...siap cpt...kang kuar lmbt...jln jammed x pasal2 kakak kene kutip sampah kat padang sbb dtg lmbt
get ready for registration
org ajak bfast xnak...berdebar la tu nk kene jawab exam dulu...hehehehe

kakak kat belakang...beratur tuk naik kelas tuk exam


gud luck kakak...hehehe

sementara tu baba ngan mama dgr taklimat orientasi tahun 1

yeaa...dah abis exam

kakak ngan adik
adik nk amik gmbr...kakak xnk...sbb kakak dah lapar tu la...mama suh mkn pg td xnk huhuhuhu
setel register n beli buku terus p kedai mkn for lunch...kakak dah lapar hehehe masa nak Q tuk byr yuran n sebagainya...kiteorg pusing2 tgk kwsn sek kebetulan lak koperasi sek bukak so kiteorg terus beli buku sek kakak total sume RM100...tp tu yg belum lengkap semlm br mama p beli lg tuk lengkapk…

:: Tadika Arif Minda - Annual Ihtifal Graduation Day ::

Image
get ready tuk p konvo kakak afni

adik dan tab berpisah tiada huhuhuhu
sile la layan gambo....xde mood nk story cite lama...huhuhu








tq tuk sume teacher yg ajar kakak afni dr xleh baca buku smpi dah boleh baca sarikata kat tv dlm bhs melayu or inggeris x sia2 dulu baba tukar tadika
last pic masing2 mata cam burung antu bateri hp dh nk kong sbb bnyk sgt amik video kakak hehehehehe
kakak afni wat persembahan cam upin ipin kisah gembala kambing kakak jadi biri-biri...hehehe
sekian tamat....ringkas n cukup la kot...hahahahaha