Posts

Showing posts from March, 2015

:: Cosatto Zoomi Murah @ Baby Dots ::

Image
yes!!! finally..... selepas di tengok sana sini survey rege dengan masa yg cpt mama dapat cosatto zoomi ni dgn rege yg berpatutan hepi me!!! or lucky me hehehehe
actually mama nak beli corak ni
cantik kan hehehehe sweet sgt bnyk flower mmg so gurly
tp apakan daya xde stok huhuhuhuhu
yg ni je yg ada so mama beli yg ni sbb corak ni pun mmg masuk dlm list hehehehe suke3
price??? survey kat ig bile dh wasap tnya boleh dpt dlm  RM800++ but RM800 la...ni kire stok nxt week mybe dpt la ready stok xde yer pastu dapat 1 mmg tersgt murah but kene ETA in march so end of mei or early jun br dpt tp lama sgt kesian lak adik aira nnt
pg td terniat la nk gugel skali jumpe web ni
http://www.babydots.com.my/
dlm web ni mmg rege dia RM850 but bile mama try wat pembayaran checklist rupenyer ada diskaun jadi RM680 murah kan so cpt2 grab n blh self pick up @ ara damansara je pun jimat kos pos sbb nnt leh suh baba je p amik ni namanya rezeki kan