Posts

Showing posts from 2005

* huhuhu *

waaa......uwaaaa....huhuhuhu......pejam celik.....pejam celik.......dh abis cuti aku kat tuk sem yg lepas......dh buke sem br.....sedey nyer....huhuhu.......dulu aku igt nk buat mcm2.....tp selama sebln aku kat kemaman membuang masa....cehhhhh........anti aku x tau la ada masa lg x nk update blog.....coz aku punyer class 3 ari jek 1 week....so selebihnyer....duk umah....dh ler kene berulang-alik dr puchong....ermmmm....sabo jela....huhuhu......
aku pelik la...apesal aku makin kuat mkn skrg ek.......duk kejap lapo.....kejap.....kejap lapo....huh....keje aku asyik mkn jek kat umoh ni.....waaaa....camna ni...apesal aku suke sgt mkn ni......ke selera aku dh dtg.....xpun coz mskan mak aku yg best.......tp sblm ni pun best gak aper.....huhuhu......ha....mybe coz cuaca skrg kot...sejuk....tu pasal la aku suke mkn.....dulu adah ada bgtau......bile sejuk....dia akan mkn bnyk sket.....ermmmm.......aku pun camtu kot......tp awak ckp bile dh blik punchong ......kalu kuat mkn gak....ermmm....someth…

* pagi *

morning....hehehe....ari ni.....ermmmmaku mandi seawal mungkin....hahahaha.....tetibe teringat masa sek dulu....masa sek rendah....hehehe...apesal skrg aku asyik igt zamn sek je ek...huhuhuhu....mybe coz skrg ni org ckp...back to school kan...hehhehehe....

dulu.......aku liat sgt nk bangun pagi.....susah giler....siap bapak aku tarik lg tuuu.....hehehe....xpun dukung aku p bw masuk bilik ari...yer la...masa tu aku br darjah2....mane besar lg...hahahaha......tp seblm tu mak aku kene panaskan air....kang takut aku lelah lak mandi sejuk2.....dulu suke sgt kene lelah....ntah ape2 la...huhuhuhu......pg2 lg.. tu.....lepas panas air......test dulu...kang panas sgt terbakar kulit aku...hehehe.....pastu br la mak aku mandikan...waaa.....masa tu aku darjah 1 kot.....hehehe....tp bile dh darjah 2 n seterusnya....aku dh bole mandi sendiri ngan air suam2 tu...hehehe.......dh siap sume....sblm p sek...igt rambut dulu....mula2 turn akak aku.....pastu br turn aku.....hehehe.....akak aku n aku .....kal…

* back to school *

huh....sempena cuti sek yg dh nk abis ni....cuti aku pun dh nk abis gak...huhuhuhu....pejam celik...pejam....celik dh 2bln aku cuti....tp cam br semlm jek...uhuhuhu...mane x nyer...sebln aku duk kat kemaman.....wpun busan...sib baik la awak ada dtg kan....huhuhu....xdela busan....kalu x....mybe dh x dpt tgk harry potter.....waaa....terharunyer....igt dh xdpt tgk cite tu....hehehehe.....
kalu dak2 cbuk nk beli baju sek....beg sek.....brg2 sek.....aku pun cbuk gak....nk beli baju....seluar....brg2 alat tulis....hehehe....aku kan kanak2 rebina......hehehe....ermmm....dulu aku ada wat wish list.....benda yg aku idamkan......sume aku dah dpt....samb blajaq.....camera digital.....hp.....melainkan.....huhuhuhu....purse...smpi ari ni dpt2 lg.....ari tu igt mmg dh nk beli...skali ntah camna...xjd beli...dh pegang pun...huhuhu...poyo jek....kunun2...igt nk beli kejap lg la....p ronda2 tempt lain dulu....skali...huhuhu......xbeli gak...ermmm....anti la...hehehe.....mybe xde jodoh lg kot...lgpun s…

* awak dan saya *

Image
ermmmm.......hari ni aku p tukaq ic...hehe...org punyer la ramai....igt smpi ptg..rupe2 nyer cekap gak sist dia ek....cepat jek....dah ler masa tu tgh sakit perot....hahaha.....next week aku dh blik kl...huhuhuhu....

semlm aku p tukaq lesen....pastu main game kejap...lepas magrib tetibe je akak aku kempunan nk mkn kfc....so terpaksa la p beli...sib baik dekat jek...adik aku ckp kb dh nk banjir....ha biaq betul??....ermmm....xpe...aku p x smpi tempt banjir tu...hehe...lepas p beli....balik mkn ....huhuhu.....kenyang gak la.....tetibe teringat x daftar lg sub jek...asyik luper je nk call kak yus....huhuhu....kekdg bile dh igt...mls la nk call...tu la...suke sgt mls....sabo jela....

kehidupan kdg kala sedey.....kehidupan kdg kala duka....tapi kehidupan juga mempunyai kegembiraan.....kehidupan juga mempunyai keceriaan.....kehidupan......satu benda yg kite sentiasa tempuh...sentiasa alami.......segala perjalanan hidup.....

* jujur *

ni lagu fav aku.....suke bangat lagu ni...hehehe

~JUJUR from RADJA~

Duhai kekasih pujaan hati ku
Dapat kah kau memberi ku satu arti
Sedikit rasa yang bisa ku mengerti
bukan sumpah atau janji

Bukti kan lah bila kau ada cinta
Setulus hati mu bisa memerima
Sebatas kejujuran yang kau miliki
Bukan sekedar bersama.....

Jujurlah padaku bila kau tak lagi cinta
Tinggalkankah aku bila tak mungkin bersama
jauhi diriku lupakanlah aku oh..oh..oh

Jujur lah padaku
Bila kau tak lagi suka
Tinggalkanlah aku bila tak mungkin bersama
Jauhi diriku lupakalah akuselamanya....

* ermm *

ari ni main ngan lia n dik nan....pastu cam biasa chat n tdo.....hahahaha...tu ler keje aku smpi ler next week...huhuhu....anti dh balik ukm....dh xde online dh.....anti gak...bapak aku nk potong line streamyx.....huhuhuhu....xdpt ler aku merasa internet lg....anti aku duk main game jela...hahahah......sib baik td aku main kejap blh save....kalu x aku humban pc tu luaq umah.....hahahah....tu pun kalu dpt la......

knp bila org bercinta kite cakap...tgh jiwang......knp lelaki suke pk pompuan kuat merajuk.....hellloooo....xsume pompuan tu merajuk.....xsume pompuan tu jiwang bile bercinta....xsume tauuuu........huhuhu.......coz setiap org mempunyai perwatakan berbeza......tp ada yg ckp.......basic nyer mcm tu......hmmmm....x jugak....lelaki pun suke majuk gak....cuma x tunjuk.......actually lelaki or pompuan sume sama......kite pk camtu...coz kite dh set kan dlm otak kite basic seorg pompuan camtu.....cube kite setkan secara lain....kompen kite akan pk lain.....x dinafikan pompuan seorg yg…

* game *

Image
tensen betul aku ngan game ni....huhuhuhu.....
15hb.....
aktiviti aku....chatting jek...huhuhu....pastu dah sakit pala....aku tdo......sedar2 dah magrib......mandi n then mula2 ingat nk lepak dpn tv.....tp atas desakkan bapak aku....terpaksa la aku ikut gak.....mula2 akak n adik laki aku pun xnk ikut.....tp ntah camna bapak aku pujuk...last2 dia org p gak....tinggal la adik aku yg bongsu duk sensorg.....dia xnk ikut....bapak aku pun mls nk paksa dia...hehehe.....mula2 aku pelik...sejak bile adik bongsu aku ni begitu brani duk sensorg......cit podah.....rupe2 dia dh ajak cousin aku teman....patut ler berlagak td ngan kiteorg....ampes gas tu.....gas pun x ampes cam dia.....ngeh ngeh ngeh.....untung gak aku p...mcm2 aku leh mkn.....ahhahahah...mula2 mkn nasi goreng sket......pastu mkn sosej n ikan bakar.....pastu ayam bakar lak......pastu sate.....last.....desert....hehehe.....ha....pisang n limau.....ngeh ngeh ngeh....ada org ckp aku perut besar.....bkn perut besar laaa.....tp nafsu mkn k…

* lawak *

Ni aku amik dlm buletin board friendster yg aku dpt... :

Seorang ayah mempunyai anak gadis yang kerjanya menggunakan telefon.Setiap kali menerima telefon pasti anaknya itu akan berbual sampai 5 jam tanpa henti..Entah apa yang dibualkan pun tak tahulah...Suatu hari.. anak gadisnya menerima panggilan telefon dan bergegas mengangkatnya..ayahnya mengeluh kerana sudah pasti 5 jam lagi baru selesai...Tapi.. Alangkah terkejutnya.. apabila anaknya itu cuma berbual selama 2 JAM bukan 5 Jam seperti biasa..."Tunggu sekejap.... Siapa yang talefon tu?" tanya ayahnya kehairanan.."Tak tahu la ayah... salah Nombor! " jawab anaknya sambil tersengih..

gayut sampai 5 jam tu.....pergh lama giler mau terbakar telinga....x pun telefon tu yg terbakar......aku paling lama borak pun 2jam...hahaha...yer ker....hehehe....yer kot.....ape benda la yg nk borak smpi 5jam......cam dr cni nk p kemaman jek masa dia....hahahaha....siap leh tido lg tuu

* today.... *

pg2 lg dh bangun w/pun semlm aku x cukup tdo...huhuhu....pastu perkara pertama aku buat....aku online...n then tgk result....huhuhu....sib baik awak ada...hehehe...awak cam tau2 je ek org nk check result...masa tu ler dia leh call....syukur pada Yang Maha Kuasa.....result aku x teruk cam yg aku pk....hehehehe.....lepas tau....p bgtau parent aku...hehehe.....bapak aku ckp dh ok...cuma kalu bole dia nk lg tinggi la....pastu nk suh aku samb lg....waaaa....yg ni pun x abis lg....aku dh tekad....xnk samb PHD.....xnk....tidak sama skali.....huhuhu......aku nk keje la pulok....
pastu tibe lak giliran adik aku tgk result dia...tu pun kebetulan aku dr bawah....lalu blkg dia....usha la pc tu...skali dia tgk result la....kire punyer kire...ermmmm....no komen laaa......coz lepas tu aku terperap jek kat dpn laptop dlm bilik......bile aku buke pintu jek....dengar akak aku ngan borak ngan adik....ayah pun ada sama....hehehe....ni mesti pasal result......n seperti aku jangka....ayah akan membandingkan…

* together forever *

Together Forever
Carol Banawa Feat. Jericho Rosales

My love, forever you will always be my, only love.
Forever you will always bemy faithful love.
Its alwaysyou, you'll always be.

My love, forever you will be my first and only love.
For you alone I'll give myeverlasting love.
I promise you, you'll always be.

You and I will never saygood-bye.
We'll never evenwonder why.
You and I will always be, together forever.
You and I will never saygood-bye.
We'll never evenwonder why.
you and i will always be,
Together...Forever.
In love.

My love.. my love..Forever you will always
Your my only love.Forever you will always be
My Faithful love its always you its always you..
You'll always be always be...

You and I will never saygood-bye.
We'll never evenwonder why.
You and I will always be, together forever.
You and I will never saygood-bye.
We'll never even wonder why.
We'll never even wonder why
You and I will always be.
Together...Together...
Forever in love..
Together...
For…

* pindah barang *

ari ahad 11hb....aku p kl coz nak pindah barang dari umah sewa bangi ke puchong...waa...anti aku dah pindah duk puchong....so terpaksa berulang-alik dari puchong ke ukm......mula2 tu mmg rasa cam jauh....tp lelama ok la kot....lgpun aku nyer class sem ni xdela bnyk sgt kot...hehe..mintak2 camtu la.....

ahad mlm dah smpi umah makcik kat pntai dlm.....so borak2 jap dlm kul 2 gak tdo kot....hehehe....isnin pg....p bangi pindah barang...kesian awak kan kene tlg angkut brg skali....hehe....siap berpeluh lg tu....panas ek...cian dia.....lepas kemas brg....p jumpe cteh jap kasi kunci umah sewa tu.....n then kiteorg gerak dari bangi ke puchong....sambil lalu ikut sri kembangan n bukit puchong......bile dah bincang2.....keputsan duk kat umah sewa abg ipor aku gak...hehehe.....yg pasti mmg penat angkat brg....sib baik la umah dia tgkt 1 jek....tp umah sewa aku dulu tu yg x thn nyer...dah ler xde kipas siling....panas....tgkt 4 lak tu....huhuhu..tp sib baik la bkn aku sorg......ramai tenaga yg me…

* life?? *

semlm xleh tdo....pg td pun cam x cukup tdo....huhuhu....tensen x abis lg efek dr semlm.....ermmm....kekdg aku rasa idup aku ni cam menyusahkan org jek......bkn kekdg la...mmg kot....huhuhu.....sib baik la ada org yg sudi hulurkan bantuan.....huhuhu...tgk menyusahkan idup org lagi......ermmm......

masa aku rasa tension tu....cam biasa la.....akan rasa diri ditekan-tekan....ala...cam paku tekan tu....mau pendek aku....huhuhu....thanks pada seseorg yg sudi dgr luahan perasaan aku....hahaha....suke je bebankan dia......ayat yg dia akan ckp tuk kasi aku semangat...."awak kuatkan"....mmg ler aku kuat......tp tulang aku bkn besi....leh patah gak.......kalsium pun blum tentu cukup dlm tulang aku tu.......kulit aku bkn disalut perak....daging jek..tu pun kekdg aku rasa kat tangan dh nmpk tulang.....aku manusia biasa jek...yg sering dilanda masalah sama ada yg betul atau yg aku sendiri cari...erk...ada ke aku cari....ntah la.....ermmmm.....tp xpe....wpun tulang n daging aku x kuat....…

* im back *

waaa......rindu giler kat umah....best giler dpt blik........coz busan giler kat kemaman.....tp sib baik la ada awak kan......ermmmaku smpi dlm kul 12 kot......pastu borak2....dlm kul 3 kot br tdo...hahahaha......skrg ni kat umah asyik ujan jek...huhuhu....sabo jela.....tp syok tuk tdo beb.....tp aku xduk lama sgt kat umah....waaaaaa.......rindu kat umah....rindu nk chat....nk main game....huhuhu.....dh ler tertekan ngan masalah umah sewa.....sib baik ada awak....hehehe....

selama duk kat kemaman xde aper cite melainkan.....aku dh tgk HARRY POTTER.....yeah....sronok giler...wpun kene marah....hehehe...actually bkn kene marah pun...adik aku yg kecoh2....mlm td br aku tau cite....cit podah.......

sori ler susahkan awak dtg dr paka ke kemaman.....jauh tu.......dh tu siap ajak p kuantan lak.....mmg tau awak penat kan....tp awak gak ckp...xkesah.....so xpela kan....hehehehe.......thanks gak coz sanggup bersms wpun penat balik keje.......hehehe.....thanks tuk semlm gak....waaaaa.....akak dh s…

* koleksi gambo *

Image
ni la koleksi gambo2...saje je...xde keje...hehehe....

ni adah n kuza yg kasi
ely n usop masa mlm merdeka
hehehe...peace!!!
aku ngan usop...hahahahha
aku ngan cteh kat alamanda putrajaya masa nk buke pose...
benda ni aku dpt masa konvo dari famili aku.....hehehe

semlm sepatutnya aku kluaq ngan zaf n miza....tp xdpt coz miza ada hal....yer la..org dh kawin...kompen la susah sket nk kluaq....bkn mcm aku n zaf....huhuhu.......xpela....nk buat camna kan....lgpun elok gak x dpt kluaq semlm coz aku asyik tdo jek....ni sume ubat doc nyer pasal...aper la doc tu....dia ckp ubat ni ngantuk sket jek....tp aku rasa aku tdo bkn main bnyk lg.....huhuhu....sib baik bls sms pun sedar lg...kalu x...ntah aper aku melalut anti.....hehehe...sib baik awak sms sket jek masa tu.....kalu x...kompen xdpt lyn.....hehehe.....sronok ek awak p beraya ngan kengkwn.....ermmm.....kalu dpt jumpe kengkwn mmg best kan.....tambah lak kalu dah lama kite x jumpe kengkwn tu...mesti lg bnyk cite......

ari ni ok sket aku rasa...…

* pantai *

ari ni.....pepg lg aku ada prob....samb yg semlm....lepas borak ngan zam n kuza....dh ok sket.....thanks ek kuza n zam....hehehe...sori ler aku kaco korg keje....huhuhu...coz aku pun xtau lg nk ckp kat sape....awak?...ermmm....awak senyap...org igt dh off hp.....tp rupernyer xde line...cehhhhh.......

ptg tu masa sronok duk chat ngan kuza n zam.....tetibe kwn aku zaflinda call....ajak nk jumpe....yeah.....rindu gak nk jumpe dia...hehehe.....tp bile masa aku nk bla....bad lak masuk....maap ler bad....xsempat nk sembang...tu la sape suh ko masuk lmbt....hahahahaha.....

zaf ajak aku p mkn...tp aku ckp aku pose....mau membebel dia dlm kete...hahahaha.....yer la...aku pun mana tau dia nk ajak kluaq....hehehe......so...kiteorg p la pantai cahaya bulan.....kalu x silap aku.....tiap2 kali bile kiteorg kluaq jek....pantai tu la tempat tuju kiteorg....actually bkn ada aper pun kat ctu.....tp suke la tgk alam ciptaan Yang Maha Kuasa......rasa best sesgt.....duk kat batu2....sambil borak2....bnyk sg…

* nothing *

hari ni aku pose.....penat gak w/pun aku xwat bnyk keje...stakat duk depan pc jek......actually skrg aku xde mood sgt nk bercerita....bnyk sgt info aku tima.....cukup la tu kali ni...

awak....
sori la kalu sy bnyk susahkan awak......xterniat pun nk susahkan awak.....saya bukan xnk percaya kat awak.....saya akan cuba....kekadang bile saya nk percaya....ada je perkara yg buat saya terpikir lg....bole ke saya percaya?.....saya pun xnk awak tertekan.....saya tau....awak ada bnyk lg prob kat tempt keje tu....mungkin skrg saya akan cuba tuk faham diri awak.....cuba kenal awak yg sebenar...benarnyer......cuba terima brita tentang awak....sama ada baik atau buruk......dan akan terima penjelasan dari awak....cuma satu je yg saya harapkan.....awak xmenyesal dengan apa yg awak pilih.....saya xnk satu ari anti.....awak menyesal.....

awak dah terima saya......saya terima awak.....harap anti xde rahsia dr awak.....dan harap awak akan cerita aper yg patut.....bile tiba masa nyer ek....bole x? saya x nk…

*************

untuk awak....

Lelaki Idaman - Melly Gouslaw

oh tak pernah kuduga
hidup ini menjadi berubah
cahaya gemerlap di sini
sinari setiap langkahku

oh semenjak denganmu
semua gundah menjadi berubah
yang tinggal semua tentang cinta
kembali tumbuh di hati

di hatiku hanya ada kamu sayang
di mimpi malamku ada kamu sayang
semua ini hanyalah untukmu sayang
sebuah lagu tercipta hanyalah untukmu

oh lelaki idaman
memang kamu tak ada yg lain
semua gambaran idola
segalanya ada padamu

oh semenjak denganmu
semua gundah menjadi berubah
yang tinggal semua tentang cinta
kembali tumbuh di hati

oh aku bahagia
ada engkau lelakiku
di hatiku hanya ada kamu sayang
mimpi malamku ada kamu sayang
semua ini hanyalah untukmu sayang
sebuah lagu tercipta hanyalah untukmu
oh asmara

di hatiku hanya ada kamu sayang
di mimpi malamku ada kamu sayang
semua ini hanyalah untukmu sayang
sebuah lagu tercipta hanyalah untukmu

dari saya.....

hari ni pg2 lagi aku bangun kene kejutan dari cousin aku...hehehe...dah ler semalam dia buat kejutan nyanyian.....sib baik aku…

* ?? *

kul 10 je aku dh tdo.....penat punyer pasal.....lg pun tekak aku tetibe je rasa cam sakit....igt nk pose.....tp cam xdpt jek.....coz tekak aku ni rasa cam xbest la.....jgn selsema or demam dah ler......tp tanda2 ke arah tu mmg ada....huhuhu.......ermmm....dlm kul 4.45 pg td aku tersedar....buat assignment sket...dah xde mood....huhu...bile la nk siap benda ni.....dateline dh dekat.....mampos aku........ermmmmm.......

ada benda pelik berlaku dalam hidup dan kita terima kerna menganggap itu takdir dalam hidup kite yg telah tertulis sejak dulu.....tapi kite mampu mengubahnya......antara cinta dan sahabat......mana lebih penting??.....sanggupkah kite berkorban cinta demi sahabat.....seperti cerita-cerita novel atau tv??......tapi bila ia terjadi pada diri sendiri....tentu tiada jalan penyelesaian.......namun itulah hakikat yang perlu kite tempuhi........setiap yang berlaku mempunyai dugaan......seperti cerita2 novel.....tentu kite sanggup korbankan cinta demi persahabatan......tapi kepahit…

* morning *

ermmm.....hari ni awal2 lg aku dh sakit perot....sabo jela....mybe coz semlm mkn megi kot......actually anti tgh ari aku nk kene p antar akak aku......so dr xde aper nk buat......aku online ler kejap.....semlm dh tdo lmbt.....hehehe......kompen anti aku akan tdo awal...ermmm...yer ke??...hehehe.....xde idea la......assignment ada lg xsiap....tp tetibe je mood malas aku dtg....erkk....help me.....huhuhu......

dah ler aku cuti smpi bln 12...agak2 aper la yg aku nk buat anti...selain dr dok ngadap internet ni....huhuhu....at least kengkwn aku sume keje....waaaa....nk keje gak......huhuhu....dah ponat den menganggur laaa.......

* raye 3 syawal *

Image
ermmmm...hari ni akak aku kawin.....mmg penat nk bz giler....dlm reramai kwn2 yg aku ajak....kuza je yg dtg....huhuhu....penat aku ajak tau......krol lak.....xdpt dtg....ceh....nk kata xkenal.....bkn dia xpenah dtg umah aku.......salah aku gak x perasan dia call.....kuza pun aku xperasan dia sms...tp sib baik la dia dtg....hehe....ok la.....dari xde org kan....thanks ek kuza kasi akak aku adiah....kalu xkasi pun aku xkesah coz bkn aku yg kawin...hahahaha....aper2 pun thanks sesgt coz sanggup dtg....ngan jln yg jammed xhingat....anti aku p umah ko lak.....if aku x bz....sblm ko blik hukm ek!!....

aku bangun awal pg la jugak....igt baju aku dh siap....skali mak aku ckp xsiap lg.....ceh...aper punyer tukang jahit la....dh ler dh byr....tu pun xleh siap ke....bkn dah janji kan....aku hangin gak la...kalu x dpt mmg aku xikut akak aku p masjid la....duk je dlm bilik....dlm kul 9 org tu call ckp baju dh siap.boleh dtg amik...yeah.....dapat gak aku pakai baju tu....actually aku xsuke sgt warna…

* konvo *

hari yg paling gumbira n dinantikan oleh ku....suker sgt....w/pun ada kengkwn aku yg xdtg....tp xpe....yg dtg pun dh lebih dr cukup....yg penting famili aku sume ada.....termasuk kwn2 aku...adah,kuza n dira.....n kengkwn yg konvo ngan aku...hepi giler....hehehe...cam2 jd seblm ari nk konvo....mane xnyer....topi aku ilang wat beberapa minit....coz aku luper letak kat maner....cuak gak beb...coz sok nk konvo...hehehehe...yg penting sume berjln lancar....but.....masa dlm dewan tu...tudung aku buat hal....huhuhu...ampes....tp aper2 pun tetap hepi....thanks to adah, kuza, dira ely n zura ...xluper gak jlo coz kasi aku bunga.....hehehe....tuk akak n adik aku yg kasi sin chan kat aku...hahahah...siap ada belon tu....ntah aper2 la... tuk parent aku lak....hehehe...kasi aku moshimaro....hehehehe...best.....n mmg la ada bunga gak...sampai layu bunga tu aku simpan coz sayang beb...hehehehe.......gambo konvo aku ada kat http://blinkblinkbuzz.fotopages.com

actually aku pun xsangka aku bole konvo...…

* picture *

Image
lab FST

hehehe....gambo ni masa p lab last week....aku amik senyap2.....masa ni sume org tgh duk cari bhn tuk asssignment TQM n SQ....hehehe....aku lak....busan coz server kat cni lembab nk mampos......pc dh ler secoit......dh tu...password lak ntah aper2......suasana lak x best....huhuhu...jauh beza ngan lab kat FTSM.....huhuhu......actually aku nk amik gambo mamat tu......tp dia tgh borak ngan kak nofi...hehehe....mamat ni student indon......mula2 aku tgk dia....seorg yg pendiam.....tp sejak 2 menjak ni...cam bnyk mulut lak.....yer la....sejak 2 kali kiteorg satu group ngan dia......sejak tu la mamat ni nmpk peramah.....mula2 dia duk kaco si cteh tu surf internet....dh busan....dtg lak duk kat sebelah aku.....hehehe.....kebetulan lak masa tu handphone aku bunyi.....so dia pun tnyr (ngan pelat indon dia)...."ada filem?"...ha??...aper kejadah nyer letak filem dlm hp....aku pun tnyr la balik.....gambar ke?...dia ckp bkn...aku pun poning....ermmm....dh dia tgk aku blur....dia …

* im back again *

hehehe...this week aku blik lg....hehehe....so boleh la aku berstory-mory lg aper yg berlaku last week, this week n nextweek(hehe...ni ikut peranc la).......

last week hari ahad aku dh smpi kat bangi...masa tu hujan lebat ma.....tp xkesah la coz bkn aku drive.....aku cam biasa la tdo jek ....kejap kat blkg...kejap kat depan.....dlm kul 6ptg br la aku smpi kat umah kat bangi tu.....housemate aku yg sorg tu duk dlm bilik....yg sorg lg lak.....tgh siap nk p dating...rutin harian beb...hehehe.....

lepas kemas sume brg....mlm tu aku mkn belak me hun goreng mak aku...sib baik xbasi ngeh ngeh ngeh.....

isnin : sib baik la ari ni xde class....so aku just rehat2 kan diri...sesambil main game kat pc...tu la keje aku...ngeh ngeh ngeh......bile mlm lak....tgk cite cina....mula aku n ija(housemate aku)...igt cite tu cite antu...skali ampes nyer cite...ntah aper2.....mlm ni gak aku tdo awal....sambil otak pikir assignment yg xsiap...huhuhu...n pikir sok class kul 8pg....siap doa lg tu.....mintak2 xde …

* koleksi gambo *

Image
huhu...tiket dlm kenangan...smpi skrg xtgk2 lg cite tu.



masa sesat balik dr alamanda...tetibe smpi kat masjid


dalam class sebelum presentation


masa class TQM

* Kite Tak Faham Pasal Awak *

kiter tak paham...mula-mula kenal, awak asyik tepon...tiap-tiap malam awak tepon..lepas tu ajak keluar..kiter keluar sebab kiter suka awak..masa kiter memula suker awak tu...kiter tak kisah pun awak ni kaya ker...miskin ker...ader keta ker....tak de keta ker....biler dah rapat..tiba-tiba...awak kata..."saya dah ader girlfriend sebenarnyer..tapi saya tak tahu kenapa kiter boleh jadi rapat macam ni?kenapa saya boleh suker awak?"memang ayam betul la awak ni....kiter dah syang awak...kiter cuba tahan diri tak nak kuar ngan awak dah..tapi tak tahan menanggung rindu..kiter pun kuar lagi ngan awak...awak dah nak bertunang maser tu...awak kater dah terpaksa sebab mak awak tak sihat...mak awak nak cepatkan pertunangan awak...maser tu kiter percaya...kiter tak tahu...rupanya awak nak mainkan kiter jer...biler kiter cakap gitu..awak cakap tak...awak cakap kiter tak tahu aper yang sedang awak tanggung...kiter pun percaya lagi...kiter kata pada awak, kiter kuar selagi awak tak tunang nga…