Posts

Showing posts from April, 2007

~ MAIN....DAN TGK WYG ~

Image
encik azhari nak tumbuk adik...


muka en md azhari sham cam gengster kampung pisang....hehehe
ahad adalah hari untuk berehat....... ahad....xsempat buat makroni ahad....adalah hari yang sedih.... ahad......penat layan kerenah adik ahad....seronok dapat jumpe famili n en md azhari sham pagi-pagi lagi dah kuar g umah makcik....innalillah buat keluarga mereka...sib baik sempat sampai masa tu diaorg tengah mandikan mayat.....sempat gak main ngan budak buntat sementara tunggu en md azhari sham pegi kubur ngan bak n cik....lama gak...perut pun dan berbunyi....dalam kul 12 lebih baru gerak dari pantai dalam ke bukit bintang....punyer la susah cari parking kat berjaya times square.....sib baik ada(dan kali nie dah x sesat cari kete masa balik...hik..hik...hik...) sampai terus collect tiket...kot2 la lambat collect...bile sampai kaunter...mamat tu ckp xde pun no tue....huh....sib baik dapat beli gak yer la..cite ni pun dah lama kat panggung.....hmmm....n then g mkn....(mentang2 la org belanja...seronok…

~ bengang!!! ~

saya geram....
saya sangat geram...
saya amat geram...
saya tersangat geram....

adakah saya seorang yg senang dibuli?...saya tidak pasti...
kenapa kerja sendiri tidak boleh buat....dah tue siap tgk movie lagi kat pc.....helllooooo....dapat gaji buta ker?
mentang2 la dia 'ketua'...suke2 arah orang buat kerja dia.....aku yang baik hati nie tolong la coz igt kesian kat dia...banyak keje dia nak buat...but!!...rupe2 nyer dia boleh bersenang lenang....ampes....LELAKI YG PEMALAS !!!
huh....teramat la geram sekarang...kalau boleh nak je g tumbuk muka dia.....

pelik....kenapa?....hmmm..apa yg dia x puas hati sebenarnya....macam la diri tue bagus sangat....ingat orang dia je yg bekerja dengan keadaan yg sibuk...orang lain x?....hellooooo...tolong la....jgn nak perasan....pastu ada je benda yg x puas ati...huh....ni lagi sorang lelaki.....tak faham la.....perangai macam perempuan....patut la...kawan dia ramai perempuan...huh.....

~ ingak tak? ~

ni saya cilok dari friendster....xtau la sape pengasas benda ni...tapi memang best sbb dapat igt sume kenangan dulu....huhuhu

Tanda-tanda anda bayi tahun 80-an:

kita membesar dgn menonton G-Force,Transformers, Thundercats,Silver Hawk, Woody Woodpecker, Chipmunksn Mickey Mouse.Not to forget Ninja Turtles, Mask,Smurfs dan Voltron.

berus gigi time waktu rehat kat skolahrendah?...hmm, mesti pegang cawanwarna-warni kan. mencangkung kat tepi parit dgn classmates semua kat seblah...ingat tak,
misi kat skolah masuk kelas dgn list dentist appointment.Pastu bunyi gigi member kite kene gerudi kat bilik sebelah. ada gigi yangberlubang, kene laa tampal.

ni sure korang igt...program minum susu di skolah.nak galakkan budak2 time tuh minum susu. sekotak 30 sen jek beb...

cikgu2 kalau nak denda, mesti guna pembaris panjang warna kuning tu. pukul tapak tangan...kan?

semangkuk mi sup ke, mihun sup ke, 50 sen jek kat kantin.

time skolah menengah, korang sure beli kasut skolah Bata BM Turbo atau Pallas Jazz.ada y…

~ JPB~

ermmm....last weekend...plan ngan zura n kengkwn lain nak tgk JPB....last2....kiteorg yang terpandang ke belakang...tue pasal la lewat collect tiket kat kaunter....masa tue lak wayang memang full...huh...memang mendapat sambutan...nak tgk malam...tapi nanti kesian kat cik zura kene drive balik sensorg.....last2..masing-masing balik umah...wat aktiviti rehat depan tv.....

isnin : pegi jusco ngan housemate....yeah!!!...beli brg sket....balik dah penat..sib baik sebelum pegi dah makan....

selasa : aktivit ptg tgk cite hantu...igt nak basuh baju....but malas....lepak depan tv again n layan cd antu siam...huh....ampes nyer shazali...ckp cite tue best...seram...hmmm...best la sesangat...seram la sesangat....layan tdo lg best.....malam lak dah masing2 lapar...p la melular merempit ke sek 15 cari makan...best la gak...1st time mkn kat ctu.....(en md azhari sham....nnt kite g mkn kat ctu nak?)....masa nak g cna terserempak ngan org xcident......tp nmpk moto jek sbb org nyer dah masuk dlm kete...…

~ bulan-bulan yang lepas.....~

Image
biru?...

saya suka warna ni....

saya tahu En Md Azhari Sham pun sama....adakah kite sama?...hmmm...sudah tentu tidak...kite berlainan jantina...awak lelaki...saya

perempuan sudah tentu kite berlainan....namun kite boleh jadi abang dan adik...betul?....erm....boleh tapi bukan secara sah....sebab kite sememangnya tidak mempunyai apa-apa ikatan....(ye ker?....tipu sunat boleh x?....wink!!)

bulan lepas g kenduri kawin housemate kat kelate...sempat la balik umah...(huhuhu....windu kat orang-orang di rumah...huhu...windu kat bilik...)...best sebab dapat bawa mr kelisa...yeah...walaupun tidak biasa...namun seperti kata bapak saya...lama2 kite akan biasa....hmmm....

bulan lepas gak g kenduri kawin kawan or bestfriend en md azhari sham...hmmmm....jauh tu xdela jauh macam pegi kenduri kawin housemate ku......kebetulan en md pun dtg dengan berbaju biru.....kebetulan jugak pengantin pun pakai warna biru....sama ngan kiteorg...oh....memang banyak benda yang kebetulan terjadi dalam hidup kite....or kite…

25

My marriage age is..
You know when your birthday is, but
how old should you really be getting
married?
(just put an x next to thethings that apply to you)

[x] I know how to make a pot of coffee.
[x] I keep track of dates using acalendar.
[ ] I own more than one credit card.
[ ] I know how to change the oil in a car.
[x] I know how to do my own laundry.
[ ] I vote every election.
[x] I can cook for myself...
[ ] I think politics are exciting.
[x] I balance my checkbook.
[x] My parents have better things to say than my friends.
Total: 6

[x] I show up for school/college/work every day early.
[x] I always carry a pen in mypocket/purse.
[x] I've never gotten a detention.
[x] I have never gotten completely trashed.
[x] I have forgotten my own birthday at least once.
[ ] I like to take walks by myself.
[x] I've watched talk shows.
[x] I know what 'credibility' means without looking it up.
[ ]I drink coffee at least once a week.
Total: 7

[ ] I know how to do the dishes.
[x] I can count to 10 in a…