Posts

Showing posts from November, 2006

* penat dan takut *

weekdays cam biasa aku asyik g jumpa lec je...risau pasal analisis tesis yg ntah ape2....aku pun xtau ape yg aku buat.camna aku nk present nnt...mati...oh mati la otak aku kali ni...ari tu puan tanyer pun aku dh buat blur....yg best...dia tanyer....pastu dia tlg jwb....aku...dgr...tp masuk tinge kiri...kuar tinge kanan....huh....aku pun xtau ape yg aku pk....but yg penting skrg...aku nk cepat2 abis....yeah!!!!...........so last ari jumaat aku jumpe puan wat kali terakhir.....dia kata sume ok....at last....sronok bangat.....so weekend aku mmg cuti sakat....but sepatutnya aku kene siapkan slide presentation tuk lusa....waaaa..........skali lg...mati aku........

weekend 25hb november 2006 : mula2 mmg xnk ikut kak ita....but....dh xde org kat umah...so aku ikut laaa......at least leh ilang tension tesis....pastu kak ita nk g jln chow kit.....huh...agak2 sesat gak la......nak tanyer en azhari sham pun...dia ada meeting.....tanyer zura...but still x fhm..akhirnya ada sorg insan dpt tlg.....p…

* weekend....again... *

sabtu 18hb.....g PD wit my famili...bes wooo....g ari jumaat...balik ptg sabtu....saje rehat nak tenangkan pkiran.....mmg rehat giler la.....leh jumpa dak gemok n bulat...hehehe.....amik gmbr ngan dak gemok...but skrg xleh nk upload pic coz internet kat pusanika ni low giler....huh.....bes laa leh borak ngan dak gemok wpun aku xfhm ape yg dia ckp...but cukup takat dia gelak2...hehehe......nnt x sabo nk jumpe dak gemok...bes wooo....yeah!!!....lg 2 weeks aku abis......yahoo...merdeka wat kali kedua...but after this kene cr keje....huhuhu....ssh la beb...tu la...dulu dapat keje...dah tolak...mmg aku tolak rezeki...but......dunia ni luas...slagi ada kemahuan...kat muka bumi Allah ni.....insya allah aku dapat la keje...x cepat...lambat........ermmm........

ahad lak... 19hb...wa ni lg best...mula2 g mines.....masuk sesaje...xde keje...sia berebut parking lg...ngok punye ****.....menci aku....xnk g mines dah...ramai giler...dah tu main redah je.....tu la...**** xde bahasa.....giler......huh…

* kursus dan cuti *

dah lama saya tak update blog...kerna saya dah lama tidak ke ukm.....sebabnya??....saya tiada kereta....kemana kereta saya menghilang???...biasa la...manusia kalau sakit....mesti jumpa doktor....begitu gak la ngan kete...bila dh 'sakit'...mesti di bawa jumpa doktor.....tp yg mslh nyer....sbb doktor tu nun jauh sgt......huhuhuh....sib baik ada encik md azhari sham yg baik budi memberi kete pada saya....hehehe...silap...beri pinjam....tp saya buat mcm harta sendiri.......xpe ke cuk??....hehehehe

sbb skrg masih lg d bulan syawal....maka masih ramai yg buat open house...n ramai la yg g open house...ari tu weekend x sempat g open house sbb terpaksa g kursus...xpe ah....janji dpt sijil...nnt xyah penat2 nk pk benda tu dah.saya sudah merdeka.....hahahaahah...ye ke merdeka?...hehehe.ok la g kursus tu....tp biasa la bile ceramah waktu ptg...kompen la mengantuk sket.....bnyk pun ye gak....makanan ok....tp masin..huhuhu...saya tidak suka manis.....nnt kencing manis....huhuhu...langkah ber…

* *

tiada kata-kata pada hari ini, kerna saya telah kehilangan mood.tetibe saje mood saya berubah.knp?...hanya saya je yg tahu........saya benci.....saya tak suke...dan saya penat....

p/s : tambah lg tekak saya gatal....hidung asyik bersin...huhuhu....adakah itu tanda sahabat saya ingin dtg....oh abg selsema...jgn dtg pada saya....saya tidak sudi menerima kedtgan anda......