Posts

Showing posts from March, 2014

:: Cupcake - Vanilla n Choc ::

Image
;)

:: Masak - Pancake a.k.a Lempeng ::

Image
1st time buat ;)


saya suke *org ckp lempeng je kot....lantak la...janji sy suke* hehehehehe
hasil dr berwasap dgn kengkwn sbnrnya dari dlu lg nk buat tp x buat gak
akhirnya br dpt buat sekian hehehehehe

:: Order - Rainbow Cake Princess ::

Image
lepas penat berjalan sakan sabtu 1 MAC 2014 tu pepg ahad 2 MAC 2014 bangun pepg semata-mata nk siapkn order sempat wat bfast pulut je tuk baba
sbb order ni nk kene anto ke Sri Muda by tghari




simple dgn tema warna purple

:: Bangi - Warung Bunian for Lunch ::

Image
baba cuti sabtu lepas 1 MAC 2014 **bkn sabtu ari ni** so mama ajak p bangi semata-mata nak p yummies

kami kakak tdo hehehehe
dah alang2 p bangi baba ajak lunch kat warung bunian
baba guna GPS mama guna WAZE akhirnya jumpe cni nak kene booking dlu baba ckp menu x leh pilih so menu dia ikut hari
masa kami pegi menu dia ketam masak lemak sayur campur ayam goreng  ikan masak ape ntah mcm2 rasa hehehehe 






baba order tuk 3 org je walaupun seat tuk 4 org sbb sorg lg tu makan nasi putih je x tergoda pun dia ngan lauk2 yg ada


si budak yg xmkn nasi
pastu kami terus p tesco beli barang dapur dah alang2 kat puchong p la ioi cari selipar kakak seperti biasa pakej beli kakak...mesti beli tuk adik

:: Sewing - dah lama di tinggalkan ::

:: Baking - Chocolate Cupcake ::

Image
akhirnya.....
setelah kaji sana sini cari sana sini akhirnya dpt gak resepi ni resepi yg di cari cari

hasilnya

menanti dgn penuh kesabaran wpun bau 1 umah




adik sgt2 suke sbb coklat kot

:: Baking - Creampuff tuk kali ke 2 ::

Image
cerita lama br nk up




saya masak ikut mood
kali ni dpt buat saiz kecik sket dr dlu but still besar kot xpe...nxt time try lagi chaiyok!!!!!