:: Holiday - Hello Kitty Town @ JB ::

percutian pendek
2hari 1 mlm
*sebenarnya kami ikut baba outstation*

xkesah la kejap je pun...janji dpt p holiday
kakak n adik pun hepi
mama sah2 dh hepi
hehehehe

hari rabu kasi baba keje
ari khamis lps check out hotel kami mula kan aktiviti holiday

HELLO KITTY TOWN!!!!!

semestinya kene amik gmbr kat sini sebelum masuk


bangunan ni sebelah je ngan Hotel Trans
so sape2 nk p hello kitty town leh duk hotel tu...jln kaki dah smpi

kami tgk ramai park kete kat luar...tepi2....tp baba try masuk dalam parking dlm bangunan
alhamdulillah bnyk gak kosong
parking kete FREE yer

ni rege tiket

sorg RM55 tuk hello kitty
so kalau kami 4 org RM220
tapi kebetulan baba pakai kad kredit RHB
dapat lg offer
beli 3 Free 1
so kami byr RM165 je
jimat RM55
alhamdulillah...rezeki kakak n adik


ni enterence nyer
kami amik yg pakej hello kitty je
ni pun dh cukup


1st game yg kami main
poning mama n baba
tapi diaorg selamber jek
siap lepas tu sblm balik naik berkali kali




pastu kami masuk rumah hello kitty
cni lebih pada amik gmbr
layan gmbr jela










ni kat tepi stage...kakak yg amik gmbr
hehehehe



masa ni Q tuk buat rantai
ramai sgt org
sume tmpt kene Q
cuti sekolah kan
huhuhuhu


tunggu diaorg bg rantai

lepas tu kiteorg buat badge lak
lepas badge....pkai bj hello kitty or bunny
last baru kiteorg wat biskut


ni lak masa persembahan kitty n daniel


ha...ni Q tuk black wonder

kami nk selamatkan kitty!!!
tp lapo...so mkn dulu
mama beli jajan jek...alas perot....mhl sgt kot mkan dlm ni

dah dpt selamatkan kitty kami dapat sijil...

ni masa persembahan last kitty n friends
sronok kakak n adik dapat menarik


masa ni buat biskut kitty
*tu rantai yg buat td*


kakak lapo!!!!

pastu kami p cari tempat mknan
keluar je ujan lebat
sib baik la indoor
kalau outdoor sia2 je byr
xleh nk main


Comments

Nur Inani said…
seronok kan pergi sanaa :)
HEHEHE....kan...tu pun diaorg ajak p lagi....kopak la mak pak...huhuhuhu
Ummi KA said…
Kalau bawak anak perempuan memang diorang akan enjoy sangat Hello Kitty Town ni.. :)

Popular posts from this blog

:: SHOPPING - TILE MURAH ::

:: HOME - SURVEY - HOUSES OF LIGHTING PUCHONG ::

:: Tewah - Tempah Langsir for Living ::