:: hidup seorg yg tiada keje ::

hmm....ari khamis ari tu aku dah sampi umah...yeah...balik kg.....tp yg sakit atinyer....pasal bas.....ari tu aku naik bas kat s.a...sbb nak antar kete....so en md azhari sham antar aku g hentian bas kat sek 18 kot...sbb bertolak dr umah dia kul 7.30 so x sempat la nak mkn mlm....tp sib baik masa tu dah minum air yg kak enoi buat...sampai kat cna dah kul 8.10 kot....sempat la en md azhari sham beli roti n air...thank u....hehehe.....so dlm kul 8.30 bas gerak...tu pun sib baik x kene tgal ...huh.....per la bas ni...aku kat sbelah pun x nmpk ker?....sengal......sbb yg naik kat ctu hanya 3org so aku rasa bas ni akan ker hentian putra...so xkesah la......yg aku kesah.....tetibe smpi kat hentian putra pakcik driver bas tu ckp "turun ye...kite kene tukar bas ni.....kamu naik bas kat dpn cna tu...". huh! kene menapak la aku...sib baik aku bw beg kecik jek....ampes....rupe2nye dia nak gabung dari 2 bas jadi 1 bas....cit podah....xsuker....huhuhu.....dah la kene lalu pasir puteh...pastu g jerteh...kompen aku lmbt smpi nnt...erk...busan2.....huhuhu......aku dah tekad nnt xnak dah naik bas ni...huh....silap aku gak ari tu lupe nak pesan kat en md azhari sham supaya beli tiket bas budaya or trans....huhuhu...xpe2....at least aku smpi dgn selamat wpun lmbt gilos smpi kaki aku hampir2 nak kejang....cit punyer bas....

bile duk kat umah ni rasa malas je nak balik bangi....huhuhu....main ngan irfan lg best...dah ler kepala botak skrg...pastu suke wat mimik muka...sib baik dak kecik...comel jek....hahahaha....irfan yg kuat mkn....ssh nak tdo lah tu....tp kalu dh tdo punyer la lama...ape la dak gemok tu...cian irfan kene tgal...sib baik la bdk lg...kalu x mesti asik tingat kat mama n papa dia.....

sebelum balik ari tu sempat kuar ngan zura, adah n kuza....hmmm......tgk the holiday...tp ari tu aku pun xsangka akan jumpe seseorg...huh....mesti sume org kenal dia...yer la...artis top kan...tp seperti kata zura.....aku x nmpk sape2 pun g serbu dia nak mintak tandatgn or amik gmbr sesama....masing2 wat bodo jek...hahahahaha......tp pasal ank dia tu mmg betul...ensem...cuma tiada kesedaran sivik jek......thanks adah n kuza....sbb korg beli brg...kiteorg pun dpt beg g pasar tu....hehehe....



ari tu sempat g pembukaan eye on malaysia kat tasik titiwangsa....penat sih....br ku tau...besar gak kwsn dia...huhuh....kesian kat en md azhari sham jd mangsa aku lepas geram....sori yer...hehehe....next time ada kebarangkalian tuk wat lg...so harap anda bersabar yer....hehehe



ni masa g pameran tamadun islam...tetibe rasa cam dak sek la pulak....huhuhu...tp bes....cuma ramai sgt org....lg best kalu tempat tu besar n setiap benda yg di pamer ada penerangan....br la org yg xtahu akan tahu....yang dah tahu...akan lebih tahu....hehehehe....



mkn time.....hehehe....dah ponat berjalan...masa tuk mkn...tp x abis pun...huhuhu....

tu jela cite seorg yg tiada keje...keje dia hanya mkn, tdo g jenjln ngan kengkwn n en md azhari sham....huhuhu....busan...busan.......

:: bln ni ada 2 org kwn aku nak kawin...sorg kwn matrik...sorg senior ftsm.....tahniah tuk sume....bln depan lak...cousin aku kawin...bln 4 lak...kawan aku kawin....pergh....bnyk nyer org kawin...huhuhuhu.......bnyk gak adiah nk kene beli......

Comments

Popular posts from this blog

:: SHOPPING - TILE MURAH ::

:: HOME - SURVEY - HOUSES OF LIGHTING PUCHONG ::

:: Tewah - Tempah Langsir for Living ::