:: SHOPPING - TILE MURAH @ KAJANG ::

last week ada story kat 
so this time sempat amik gmbr
tp tu pun masa nak balik br igt

RABU - 23.1.2013
kami cuti
agenda tuk p beli tile, cat n mengecat
kedai yg kami pegi sile rujuk gmbr kat bawah



kedai ni ada 3.......dia dekat JLN REKO
tmpt dia btul2 tepi jln lepas trafik light
if dr bangi
n sgt2 susah nak park kete
limited space
tp rezeki kami
ada
tepi skali mcm dia punyer gudang
gmbr tile yg kat atas tu rate kat lain2 kedai paling murah mama leh dpt RM8.50....tp kat sini leh dpt RM7
beza RM1.50
bnyk tuuuuu
sbb tu la kiteorg sanggup gak dtg cni
tp kalu nk beli sekeping 2 x berbaloi
xlepas pun tol n minyak
hehehehe

dah setel part ni
kami gerak ke bangi
p beli cat kat kedai ari tu
kan beli masa tu x cukup
cite kat SINI

Comments

Popular posts from this blog

:: SHOPPING - TILE MURAH ::

:: HOME - SURVEY - HOUSES OF LIGHTING PUCHONG ::

:: Tewah - Tempah Langsir for Living ::