:: open house ::

hari sabtu
hari di rumah
sebab hari ahad
adalah hari open house
actually sabtu pun ader
tapi sebab baba keje
so cancel
**sowi to syamsuzana**
hari ahad
pas dah kemas umah
pas cik fenny & baba tido
pas mama 'bercucuk tanam'
siap2
cik fenny dah bangun
baba pun dah bangun awal
tido 2 minit jek
mandikan cik fenny
siapkan cik fenny
baru mama siap2
mula2 ckp kat baba tak nak pakai bj kurung
baba ckp "oooo ank nk suh pakai gaun, feminin...tp mak nyer nk pakai sluar"
huh....mama pun gosok baju kurung
hiks....
pastu gerak g bangi dulu
nak beli bekalan cik fenny
gerak dari bangi ke ampang
agak bercinta di tengah jalan
sebab jammed
cik fenny lak lasak dlm kete
huhuhu
sampai umah auntie miza sronok cik fenny jumpe hafiyz
menu lontong, mee kari n mushroom soup....BEST!
sume wat sendirik
**caya lah mieza.....hehehe**
on da way nak balik
singgah umah auntie adah
yeaa...sebab nak tengok imran
cik fenny tak jumpe lagi ngan imran
waaaa...imran dah ikut muka ibu laa....
comel...cian imran nak tido xleh coz kak afni kaco
xpe nnt imran dah besar sket leh main ngan kak afni
**sowi ek embun....kiteorg dtg mengejut...huhuhu....**
pastu terus balik
kat umah pun ader pakcik wat opeh house
terus sambung mkn lak
hiks...
dah penat n ngantuk
balik umah
mandikan afni
tido...zzzzz
**TQ baba kemas umah...MUAH!!**
** tq miza n adah jemput kiteorg dtg umah...sowi la ank aku ligat sket...**

Comments

shu said…
mekasih dtg umah. aku ni hari tu nak kasi duit raya kat afni. tapi dah begitu begini, lupa la pulak. sorry sgt afni. auntie adah mmg pelupa. maklumlah this year takde mode raya sgt dirumah kami sbb sebuk sgt pikir nak dapat baby.. dowh/
ko lupe campur pening tgk perangai ank aku yg ligat itu...hehehe..its ok la beb...

Popular posts from this blog

:: SHOPPING - TILE MURAH ::

:: HOME - SURVEY - HOUSES OF LIGHTING PUCHONG ::

:: Tewah - Tempah Langsir for Living ::