:: baby with transport contest ::

1st time mama try masuk contest
dari blog anjuran UmmiNabilah

Nama : Afni Irdina Binti Md. Azhari Sham
Umur : 1 Tahun 1 Bulan


Gambar ni di ambil baru je lagi, hari kedua raya haji.masa ni mama tido dalam umah.afni n baba wat suprise kat mama, coz bile mama upload gambar dalam pc, tetibe ader gambar ni.kebetulan lak mama ader tengok kat blog babyibu ader contest baby with transport, so mama guna la gambar ni.transport tu abg am punyer, dia tinggal umah atok.baba cakap sronok afni main sebab boleh korek tanah...hehehe.

so sesiapa nak join contest ni boleh la klik kat cni
tarikh tutup 15 dis 2009

Comments

umminabilah said…
salam...dtg check n3...ok all done...gud luck ekk..

Popular posts from this blog

:: SHOPPING - TILE MURAH ::

:: HOME - SURVEY - HOUSES OF LIGHTING PUCHONG ::

:: Tewah - Tempah Langsir for Living ::