:: Masak - Kurma Ayam ::

semlm
dalam kul 11 lebih, mama dpt call dari taska adik
cikgu adik cakap adik demam
panas badan
actually pagi tu pun baba ada bgtau
tp sebelum tu elok je adik
huhuhu
cikgu dia ckp kalau lepas lunch adik x elok gak, dia akan call
so lepas tu mama just tunggu dia call
tp smpi ptg xde
so maknanya adik ok
ada bgtau baba
mula2 baba x bg masak, suh p terus amik adik
pastu dah xplain kat baba
so kalau nak masak pun ok gak baba ckp
balik umah
singgah kedai sat
beli santan
pastu smpi umah solat n terus ke dapur
resepi hari ni
KURMA AYAM

tada....


mula2 mama igt x jadi
sempat lg YM ngan auntie ida
tp bile masak
walah...jadik laaaa

komen juri :
kakak : sedap mama masak (syg kakak..muah2...)
baba : sedap...pandai isteri abg masak....tp tawar sket...hehehe....(mama mmg fail bab nk rasa ni...sbb asik masak tawar jek....tp kalau ikut lidah mama dah ok :D )

tq juri2 sekalian
menu hari ni...xleh fikir lg...hmmmm..xpe..sat lg leh belek2 buku

Comments

Popular posts from this blog

:: SHOPPING - TILE MURAH ::

:: HOME - SURVEY - HOUSES OF LIGHTING PUCHONG ::

:: Tewah - Tempah Langsir for Living ::