:: DURIAN CREPE ::

1st dapat tau pasal benda ni sbb follow blog kak ana
tapi kat blog tu ada resepi dia...siap ada step2 lg...tu yg sgt2 best pasal blog kak ana ni
masa tu duk fikir
camna la rasa nyer ek
best sgt ker?
pastu duk whatsapp ngan auntie ida
pun cite pasal benda ni
nk buat mmg agak susah la...hehehe...*kot xjd pun yer gak*
pastu senyap jap
tetibe bc kat blog mamazakwan
pasal benda ni
siap cite lagi kat mana ada jual *tq for da info*
so dah tau la tempatnyer kat IPC

benda yg kami cari lepas balik kg tu
DURIAN CREPE ni la
cite kat SINI


ni sumber dari google from blog INI
sbb xsempat nk snap gmbr

1st baba beli
rasa kat ctu gak
beli yg cam kat atas 
1 paket  = RM10
dah abis mkn...terus masuk IKEA...
kebetulan kami park kete dlm IPC
so naik je eskulator tu terus jumpe
masa ni bnyk lg ada
so mama fikir masa nk balik br beli lg 1 paket
sbb dia leh tahan 2 jam kat luar
1 week dalam peti

masa nak balik....singgah beli
yg mama beli tu paket kedua last
huh...sib baik sempat

komen dari baba : biasa je benda dia...sbb durian kan mmg sedap...ni cara nk komersialkan buahan tempatan...usaha yg bagus....tp rege....elok beli buah durian...leh mkn puas2....hehehehe

bile mama ckp "xpe....nnt beli buah durian leh ayg try buat"
baba balas balik " ayg x sempat buat...buah durian tu dh abis abg mkn"

erkkk.....

tp bak kata baba gak...benda ni buah durian biasa je...tp at least bile org tanya "ko penah mkn durian crepe?" so kite blh la komen...sbb dh penah cuba...xsalah tuk cuba sesuatu yg baru

Comments

Popular posts from this blog

:: SHOPPING - TILE MURAH ::

:: HOME - SURVEY - HOUSES OF LIGHTING PUCHONG ::

:: Tewah - Tempah Langsir for Living ::