:: AEON @ MANJUNG...KINI DI BUKA!!!

yeaaa
akhirnya siap jua
tuk penduduk sekitar manjung n lumut
penah cite kat sini --> AEON - MANJUNG ke2 DI PERAK
so secara rasmi nyer HARI INI
4.12.12
dibuka pada umum

baba ckp ari jumaat n sabtu tu
diaorg sibuk duk testing la
cth : SELAMAT DATANG KE AEON...bla...bla...bla
hehehehe
kedai2 kat dalam sume duk setting2 lg
pokok duk tanam lg
sama la cam pekerja baba
duk keje lg
smpi sabtu
huh
sungguh kesian
tp tu la realiti keje....bile sesuatu dh di war-warkan pada umum
nak x nk mmg kene siap gak

mama ada tanya...xdpt voucher aeon free ker??
hahahahaha...igt sorg je kontraktor....berpuluh2 tu....kompen la xdpt...hiks3....tu ayt baba yer

p/s : next project kat mana yer baba???....KAMI nk g jenjln lg :D

Comments

Axie04 said…
banner dah merata digantung, syok la orang belah manjung n lumut, dah tu bersaing plak dekat2 je giant ngan tesco. sabo je la
tu la pasal...tp yg x best ada lg projek kat sebelah AEON yg x setel...cam merosakkan pemndangan mata....
zura said…
wooo..menarik..next year pun..aku maybe akan pegi outstation manjung..leh singgah jusco baru..hihihi..dekat tak dengan hotel damai laut ke ape ntah namenye?
hotel damai laut...xtau la...tp dekat ngan lumut...

Popular posts from this blog

:: SHOPPING - TILE MURAH ::

:: HOME - SURVEY - HOUSES OF LIGHTING PUCHONG ::

:: Tewah - Tempah Langsir for Living ::