:: BSP - tak sabar....tak sabar....tak sabar ::

weekend sesi membungkus ape yang patut
tp separuh hari je di hari sabtu
sambung lak di hari ahad
so dh separuh kot sesi mempacking
hehehe
nanti mybe cuti tuk bersihkan umah n packing barang


ahad p tgk umah
ngan kakak n adik
baba dh tdo sana sbb ngecat

ni keadaan sebelum....

baba cat bilik kakak
lupe nak snap picture
kakak pun sronok tlg baba cat
"baba...kakak minta maaf yer....kakak cat warna pink"
hehehe.....
kat bawah....baba dh x larat nak cat
pastu upah org indonesia 
sbb baba tnya wak yg baiki paip tu dia ckp kwn dia blh cat
RM200
tuk ruang tamu je
ok la
dari penat kan
so mama bgtau warna ape n cat kat mana
kejap je diaorg buat
yer la...ramai pun yg mengecat
tp mama puas ati
sbb ok
pastu mama suh cat sket lg kat blkg dapur
cat pun bnyk lebih
diaorg dh setel separuh...baba pun tgh mengecat lg
hehehehe

tp mmg berbaloi pun upah...klau x mmg pengsan la baba nak cat
hasilnya....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

yg bawah tu dapur...

so skrg tinggal nak bersihkan jela
pastu tunggu ayah (abg ipar baba) buat yg kat tangga
sbb baba nak tutup tangga tu
leh jadi stor
hmmmmm
this week dh pindah brg sket2

*tq baba sbb cat sume bilik.....jom pegi ikea nnt... :D *



Comments

Salam,

slmt berkenalan neighbour,

saya br berpindah masuk ke BSP..topaz 4, plan nak tambah dapur dibhgn blkg, tgk hasil kontraktor rumah u mcm sgt memuaskan, boleh bg contact number. kalau tak kisah, boleh share berapa kos untuk renovate atas bawah?

TQ :)

sitinorsarah@gmail.com

Popular posts from this blog

:: SHOPPING - TILE MURAH ::

:: HOME - SURVEY - HOUSES OF LIGHTING PUCHONG ::

:: Tewah - Tempah Langsir for Living ::