:: Home Sweet Home - Bilik Mainan ::


Horey!!!!!
masa ni mama cuti sbb sakit perot
ala2 nak keracunan makanan la
so baba pun MC gak
sbb penat keja
hehehehe
dah dua2 MC
misi di rumah selain rehat
kemaskan bilik bawah
mula2 igt nk jadikan store je
tp fikir store dh alih ke bawah tangga
so plan bilik ni jadi bilik mainan for kakak n adik
kite longgokkan je sume mainan kat dlm tu
:D

hari seblm nya baba dah cat bilik tu
pakai cat2 lebih yg ada
ngam2 lak
so turn mama just susun a.k.a deco simple2 jek
janji muat la mainan diaorg dlm bilik cenoet tu
kecik je pun
cukup la tuk 2 beradik tu bermain


ni la tempt diaorg lepak...
tp skrg ni ada gak tersasar ke luar brg nya
biasa la...bdk...

rak ni mama beli kat kedai perabot dekat area BSP jek
sbb jimat masa, minyak n tol
hahahahaha

yang kaki tu dah ada...sbb ms beli kat IKEA
RM 2.90 jek....murah kan
kali ke dua pegi ada warna pink....erkkkk


yg ni asalnya nk letak dlm bilik mama
tp sbb nk setelkan terus
coz nk drill bagai
mls dh habuk2 nnt...
leceh nk pindah balik sume brg
so guna kat cni dlu
operasi master bedroom nnt kite buat bile dh beli brg2 yg lengkap
:D
rak tu pun beli sbb xnk bnyk2 keje nk drill lg
so 1 rak RM19.90

akhirnya sronok diaorg main
cuma xde kipas ceiling jek
nnt ada bajet lebih
ada rezeki lebih
leh letak kipas n tv skali
adik nk layan NEMO smpi esok pun mama x kesah


Comments

Popular posts from this blog

:: SHOPPING - TILE MURAH ::

:: HOME - SURVEY - HOUSES OF LIGHTING PUCHONG ::

:: Tewah - Tempah Langsir for Living ::