:: Family - us ::

masa ni umi n tok ayh dtg
gambar tok ayh xde
sbb tukang amik
masa ni gak 1st day kakak nk g school br



Comments

Nad MamaZN said…
Ok x afni skolah kt skolah baru?
ok sgt2....skrg dh tau tahap bc dia smpi mana...alhamdulillah....taska pun ok...nnt akhir thn ni tgk lak result dia camna
Mama Awisy said…
salam just nak share. my awisy pun school dekat ariff minda. so far Alhamdulillah. afni berapa tahun. Awisy 5yrs. jangan risau kalau anak kita lambat. mungkin itu tahap kemampuannya..pengalaman saya 4yrs awisy sgt lemah. bila dah 5yrs dia tunjukkan byk sgt perubahan. lg 1 komunikasi parents with teachers sgt penting.
tq 4 sharing....sama la...afni bln 10 cukup 5yrs...maknyer xbrape nk risau...paknyer risau sket tkut ank ketinggalan...but alhamdulillah bile dh tukar tadika br nmpk peningkatan dr segi reading. ..cikgu2 pun ok...bak kata paknyer..."camni la yg kite nak"....awisy tadika kat alam megah ke bsp?
Mama Awisy said…
seksyen 27. pendapat saya le kalau anak perempuan ni cepat tangkap apa yg diajar. lelaki ni perlu diberi lebih perhatian. saya peruntukkan 30-40minit sehari utk review apa yang dia dah belajar dekat sekolah. Alhamdulillah cara ni berkesan. afni kelas 5 apa?
oooo....afni kat bsp....kiteorg pun tiap2 mlm wat review gak...tp xde la nk push sgt...tkut dia stress...sbb dia ckp bosan....hehehe...tp bile dia sendri nk bc....biarkan je...lyn je la....hehehe...afni 5 sayyidina
Mama Awisy said…
la baru perasan ArifMinda ada buka dekat BSP.. aah jgn push n marah2 bila mgajar.. tapi jangan skip jadual time dia patut study. afni good girl mesti ok punya.
hehehehe. ..anyway thanks coz share idea...insha allah...

Popular posts from this blog

:: SHOPPING - TILE MURAH ::

:: HOME - SURVEY - HOUSES OF LIGHTING PUCHONG ::

:: Tewah - Tempah Langsir for Living ::