:: Kene Ragut ::

dah seminggu kejadian ni terjadi
seminggu gak la rasa lg trauma nya
huk3
x sangka pun
kekdg bile igt balik.....btul ker?

kejadian berlaku masa rehat
biasa la hari jumaat rehat lama
plan asal mama nak g ioi
pastu cam malas
membe ajak join p umah membe kiteorg yg br pas bersalin
tapi nak g beli hadiah dulu kat giant
ok...mama ikut
dah setel cari hadiah....masa tu mama ngan akak ni jalan berdua
yg tukang bawa kete kat blkg kiteorg
kami pegi bertiga
masa nak smpi kat kete tu
mama dh pelik....awat kete ni slow...nak cari parking ke...sedangkan bnyk lg parking kat tempat lain...
tp ignore jela
so sesi isi barang...mula2 nk masuk dlm bonet
tp bonet penuh..so masuk seat blkg
sbb mama yg tukang masuk brg
so akak tu nak p simpan troli
bile akak tu ckp
"akak nak simpan troli"
elok je mama toleh...tetibe tgk kete kat blkg akak tu
rapatttt sgt2
br je nk ckp ada kete
sepantas kilat peragut tu tarik handbag
huk3....bkn mama punyer
tp akak tu punyer
tp sbb berlaku btul2 dpn mata
so mama mmg kaku
semua perasaan ada masa tu
yg mama jerit suh lepas je
sbb akak tu melawan n x lepas handbag dia so dia terseret dalam 3 meter gak la
dapat no plate pun x guna
sah2 palsu
buat repot polis....block semua kad2 yg ada
yg parah....akak tu punyer duit bnyyyyykkkkk
patut la dia xnk lepas
huk3

bile benda ni berlaku
susah nak ckp
tp yg penting bg pengajaran buat kami semua
dah dugaan tuk akak tu

Comments

Aisy Nasiha said…
Eh...saya baru je dgr kisah ni.. awak kerja di alam megah ke? Rasanya ni kes yg diceritakan kepada saya hari khamis aritu.. saya pun selalu juga ke giant putra height tu.. seram pulak gini..
yup...tp mmg bnyk kes kan kat sana....mmg sah x g dh

Popular posts from this blog

:: SHOPPING - TILE MURAH ::

:: HOME - SURVEY - HOUSES OF LIGHTING PUCHONG ::

:: Tewah - Tempah Langsir for Living ::