:: anniversary yg ke-2 ::

erm,
kejap jek
dah masuk 2 tahun
dari cik fenny xtau paper
dah boleh jalan
dah boleh cakap
dah pandai syg mama n baba
kejap je masa dah berlalu
umo pun makin bertambah
berat pun sama

TO BABA :
thanks coz hadir dlm idup saya, dari kite mula kenal sampai skrg bnyk yg dah awak korbankan dan awak bagi.awak tak suke jenjalan tapi sebab saya suke jalan, awak ikut jek...penat macam mana pun awak sanggup.saya ingat lagi dulu dari johor awak sanggup drive sampai bangi sebab nak buke pose sesama walaupun masa tu kite kawan. bile kite tunang awak sanggup gak cancel g ganu sebab nak celebrate besday saya.TQ SO MUCH!!.bile dah kawin, awak sanggup balik hari dari tganu sebab tak nak saya duk sensorang kat umah.sekarang bile kite dah ada cik fenny pun awak sanggup balik sebab cik fenny tak sehat.awak penah cakap "kalau tak sebab ayang, abang tak buat nie sume".yer saya tau...so sesangat tima kasih tuk pengorbanan awak. semasa saya berpantang, awak sanggup balik 2 minggu sekali tengok kami.sampai terpaksa redah air banjir.bile saya balik keje lambat, saya tengok umah dah kemas, dah siap lauk.baju dah basuh.kekadang saya dengar suara awak ngan cik fenny kat dapur...saya hargai sangat.tiap-tiap hari minggu awak sanggup kemas umah, mop lantai.malam-malam lak awak sanggup bangun buatkan cik fenny susu.kalau saya cakap "jom g...." walaupun awak penat, awak sanggup buat. awak penah cakap "abang tak leh nak bagi ayang kemewahan wang ringgit, besday ayang dpt kete...so mane yang abang boleh tlg, abang tolong la ayang wat kerja umah"...bagi saya ia SO SWEET....masa dengar tu memang saya nak nangis!! walaupun saya tidak sesempurna SITI KHATIJAH, tapi saya dah cuba tuk jadi isteri yang baik buat awak dan mama yang penyayang buat cik fenny.

DARI : MAMA

akhirnya dapat gak mama makan prosperity
setelah setahun menanti
coz awal tahun tu still dalam pantang, so xleh mkn pedas2..
TQ AGAIN BABA COZ BELIKAN TUK MAMA
**erk...kete kite la dlm iklan prosperity MC D tuuuuu**

Comments

Popular posts from this blog

:: SHOPPING - TILE MURAH ::

:: HOME - SURVEY - HOUSES OF LIGHTING PUCHONG ::

:: Tewah - Tempah Langsir for Living ::