:: raya @ sg.besar ::

thn ni turn raya aji kat kampung baba
so balik sg.besar
sbbkn khamis mama n baba keje
so kiteorg gerak balik jumaat sesudah subuh
actually sib baik gak kiteorg x balik malam jumaat
coz jalan teruk giler
jammed laaaa
sampai sg.besar
dah kul 8 lebih
cik fenny pun tido je dalam kete...tp sebab berenti kat Mc D
cik fenny sedar, pastu tak tido dah
sempat breakfast dalam kete je ngan cik fenny
sampai umah sib baik baba sempat makan roti canai sebelum g sembahyang raya
aktiviti ari raye haji dah jadi aktiviti balik kampung
macam hari-hari biasa
so xde aper yang best pun
cam tak raye jek
petang bawa cik fenny jenjalan
tengok sawah padi

suker laaa..


cik fenny n baba


sepetang di sg.besar


cik fenny dan sawah




esoknyer aktiviti biasa
cik fenny sronok sebab ramai yg ada

cik fenny main masa mama tido


ahad
gerak balik
kul 11 dah gerak
sebab takut jammed
baba ajak g taman malawati kuala selangor
ok gak
sebab mama tak penah pegi
cik fenny pun sama
sronok cik fenny naik train n tgk monyet

dalam train


taman malawati




Comments

Popular posts from this blog

:: SHOPPING - TILE MURAH ::

:: HOME - SURVEY - HOUSES OF LIGHTING PUCHONG ::

:: Tewah - Tempah Langsir for Living ::