:: edisi kedua bermula ::

bile dah penat berjalan d siang hari
malam sesi berehat
telefon ayoh chik
sebab cik fenny nak main bunga api yg tok ayoh beli
tunggu punya tunggu
sampai mama tertido
mama sedar2 je dah dgr sore cik fenny gelak2
sronok sgt la tu
layan gambo ek

1st time main bunga api


pastu dah lari..takut


main ngan ayoh chik yg seksi


jalan nak g wakaf che yeh jammed giler


nak rehat kejap


comotnyer


sempat lg intai tv


aisshhh


fikir aper lg tu


yer...saya nak jual bunga api


main bunga api kat balkoni
sebab kat bawah ada kete
lagipun awal lagi nak main beria
cik fenny main awal2 sbb nanti cik fenny xleh main umah tok ayoh
tahun ni turn raya kat kampung baba
so bg cik fenny rasa siap2 main bunga api
thn lepas xdapat lesen lagi
sbb baru ala2 nak berjalan
skrg dah leh lari
lagi syok kalu ada abe long n k-ya join cik fenny
tunggu la next year...bby pun leh join sama
hehehe
sekian tuk edisi kedua
edisi bunga api
ada lagi edisi seterusnya....nanti kalau mama rajin..leh upload lg..
skrg duk dgr lagu raya jek
best
mood raya ada dah...tp x seberapa...hmmmm
tata!

Comments

Anonymous said…
raya kt sg besar..tu yg mood x seberapa..hmmmm
bkn la...raye xleh nk melaram sgt...sbb perot membesar...tu pasal jadi x seberapa....xleh nk melaram lebih2...bj raye pun 1 jek..huhuhuhu

Popular posts from this blog

:: SHOPPING - TILE MURAH ::

:: HOME - SURVEY - HOUSES OF LIGHTING PUCHONG ::

:: Tewah - Tempah Langsir for Living ::