:: friday - not ready...huhuhuhu ::

hari pepg dapat 1 berita isnin ni kene hadir xam kat seksyen 9 x sure nk bc aper sbb mengejut huhuhuhu bnyk benda nk bc... tp xtau nk mula dr mana buku dah ada kat sebelah tp mood nk study lak xde huhuhuhu camnooo??? ank dah la x sehat diri sendiri pun sama erm...sebut pasal ank semlm adik nangis2 pastu ptg br bawa p klinik amik gas 2 kali...br ok tp mlm semlm start nangis blik...huhuhu sib baik sok dah cuti so leh la teman je adik kat umah dah 2 ari adik x mkn mama risau baba pun risau kakak pun sama xde geng nk main...huhuhuhu kakak ckp "adik x sehat yer...adik demam yer" tp bile adik nangis...part bes bile kakak ckp "nape adik....adik nape angis...sape wat...sape wat adik.....BABA wat yer...aper baba ni wat adik....nnt kakak rotan baba" mama kat dapur dgr kakak ckp mampu tersenyum jek....hahahahaha asik baba jek yg kene....sikit2 baba.....aisshh....kakak....kakak.....

Comments

Popular posts from this blog

:: SHOPPING - TILE MURAH ::

:: HOME - SURVEY - HOUSES OF LIGHTING PUCHONG ::

:: Tewah - Tempah Langsir for Living ::