:: IOI Mall Puchong - Little Pantry ::

jumaat lunch ada janji with auntie ida....nk bg brg yg dia pesan ms p ikea ari tu....plus nk bg brg bby kat auntie huda...dpt bby gegurl....hehe...congrate!...ok back to da real story...hehehe...ari tu dah ada nmpk little pantry masa jln 2 with baba n ank2...cuma berfikir2 kalu ajak...kompen diaorg xnk...ms kuar wit auntie ida terlalu kat ctu n masing2 setuju...1st time mkn n masuk...rege blh thn la....mknan....hmmmm...mana pilih set spageti...sedap lg yg sendiri buat...hehehe...yg best set dia ada sup, ais lemon tea n kek....part yg paling lawak waiter dia....huhuhu...n mama actually kompius nape waiter yg lelaki x pakai uniform khas cam pompuan?...oo...set yg mama mkn rege rm16.90 x termasuk tax ek....yg auntie ida chikcken chop cm gmbr kat atas tu rm18.90 pun xtermasuk tax...keseluruhan...ok la bg org yg cam kami nk try2 kelainan yg ada kat ioi ni...tp xsesuai masuk bwk ank....sbb ank mama ni ligat...kang sune benda dia nk sentuh...dh la little pantry ni bnyk aksesori nyer...huhuhuhu....


Published with Blogger-droid v2.0.4

Comments

ida's said…
jumaat ni nk mkn kt ne lak..hehehehe

Popular posts from this blog

:: SHOPPING - TILE MURAH ::

:: HOME - SURVEY - HOUSES OF LIGHTING PUCHONG ::

:: Tewah - Tempah Langsir for Living ::