:: Holiday - Angry Bird Park @ JBCC ::

ni holiday tahun lepas
baru nk story mory
lepas balik dr Hello Kitty Town
entry kat sini


tiket masuk dewasa n kanak2 sama je RM60
tp kami amik pakej 2A2C : RM210 kot
xigt sbb dh lama
huhuhuhu
pastikan pakai stokin sbb kat sini kene bukak kasut
angry bird park ni dlm bangunan 
kiteorg park kat komtar 
xigt dh brape rm parking nyer
sblm masuk tu kiteorg makan dulu kat food court komtar
rege blh tahan murah gak la

pengajaran dari hello kitty town
bawa botol air
hehehe



ni pintu masuk nyer



sambil tunggu baba bayar tiket masuk kite posing dulu




sile layan gambar jela
nak cite pun igt2 lupe
huhuhuhu




ok ni mama takut
tp kakak berani
adik pun takut nk terjun
tinggi tuuuuu
org dewasa pun blh terjun gak yer

kebanyakkan game dlm ni kite org dewasa pun blh join



sronok adik baring dlm blok2 ni

ni lebih kepada yg panjat2 kat taman ada gelongsor tu
tp org dewasa pun blh kalau nk join
badan kene cun2 la....kang yg besar2 tkut x muat lorong2 nnt

ni dari atas

ada telur la...hehehehe

ni la lorong2 nyer

nmp x kakak...hehehe

cni lak tmpt tuk bdk2 kecik sket



yg ni tuk bdk2 kecil la...

leh buat blok2



ni kalau xnk main leh tgk cite angry bird
kejap je cite ni

baring2....hehehe

ni pintu masuk dia
kecik je ruang dia ni
xleh masuk ramai2


ni tempat tembak2

ni bhgn atas
nmpk tak yg bulat cam roda
mama penah try
best
tp tudung nk tercabut....nk tercabut je...sib baik x tercabut terus
hahahaha
ni sume salah baba



ni tuk main skuter ke ape org panggil
hehehehe


yg ni best mama main
penat sket kayuh
tp sronokkk!!!!!!



ok sblm balik kite amik gmbr dulu yer
hehehehehe





tu jela penutup holiday dari kami pada tahun 2014

thn ni nk p mana yer....hmmmmm.......

Comments

Popular posts from this blog

:: SHOPPING - TILE MURAH ::

:: HOME - SURVEY - HOUSES OF LIGHTING PUCHONG ::

:: Tewah - Tempah Langsir for Living ::