:: juz mama n afni ::

wah....rasa dah lama x update blog
sejak mama keje
balik keje pun dah lewat
masa mlm tuk cik fenny jek
nak wat keje umah pun dah x larat
sib baik ada baba
but no baba outstion again
so agak susah tuk mama sensorg
NAK RESIGN!!!!
yup...tu yang mama fikir hari2
last weekend tanpa baba
internet kat umah pun problem
kureng asam punyer broadband celcom
dah la line tepon kat umah pun tetibe x betui
xpasti tepon yg rosak or line celcom yg xbetul
haishhh.....susah la...
ari jumaat lepas...igt pas keje nak g bangi beli barang cik fenny
sudahnyer ujan n dah lewat
terus balik umah amik cik fenny
n then lepak jek
so sabtu tu kene gak g beli pampers
baba cadangan g HERO jek
but mama fikir nak beli lotion lagi...n botol susu skali
so kat HERO kompen xde
alih2 sebab cik fenny bangun pun dah lambat, skali ngan mama
tengah hari tido kejap jek
so bile petang datang, dia tido lama la pulok
cik fenny bangun terus siap2 g bangi
sebab cuaca pun dah mendung semacam jek
dah siap, kuar umah, ujan lak dah rintik2 ...huhuhu
tutup pala cik fenny ngan kain n masuk kete
sib baik ank mama dia dalam car seat....sbb dah ada biskut kat tangan
huh....masuk je dlm kete ujan makin lebat, dah sampai area putrajaya
ujan ilang...alhamdulillah......
sampai kat shell nak isi angin tayar
sib baik gak cik fenny diam dlm kete masa masa isi angin
pastu sampai manjaku....amik barang yg perlu terus balik
agak seksa tuk mama dukung cik fenny dgn bawa huggies lagi...bkn 1..tapi 2...nak beli 3 dah x muat tangan, huhuhu...sib baik x beli susu....sib baik gak mama dah beli susu masa g carrefour semlm..murah lagi.
pas letak sume barang, terus naik kete balik puchong
wah...cian cik fenny kene panasan matahari masa on da way balik
sib baik kejap jek
dah lepas tol, cik fenny dah ngantuk nak tido
tp sampai umah segar lak mama tengok
so mlm cik fenny tido awal sbb kene paksa ngan mama
tu pun pas borak ngan baba....sronok tgk muka baba dlm hp...sib baik x nangis masa wat 3G
aiishhhh.....
ahad aktiviti duk umah without baba
huhuhu......internet lak sangap so mama main game jela...
TQ baba belikan CSI

Comments

Popular posts from this blog

:: SHOPPING - TILE MURAH ::

:: HOME - SURVEY - HOUSES OF LIGHTING PUCHONG ::

:: Tewah - Tempah Langsir for Living ::