:: Makan - Ayam Bakar Mas Mono @ Seksyen 7 Shah Alam ::

hmmmmm
1st time dengar
1st time rasa
n also 1st customer ek
hehehehehe

ni la kedai nyer
niceeeeee
kiteorg je yg mkn cni
hehehehe

ni menu
n milkshake dia best


ni pun menu dia
kami makan 
Nasi + Ayam Bakar + Tempe
mama x suke tauhu
so xdela nk amik yg ada tauhu

ni lak dari luar kedai

kakak amik milkshake strawberry

adik amik milkshake vanila...kongsi ngan mama
kat sana air baba teh limau ais

ni yg kami makan
baba ckp kan dlm paper kata sape amik gmbr food org tu ada penyakit mental
bg mama
lantak laa....sbb tujuan nk share info2 yg ada tuk mereka2 di internet
plus
org tu xde smart phone kot...sbb tu ckp camtu...jeles...hahahahahahahaha
kakak lak mkn nasi putih with telur
total RM33.60
ok la kot

baba ckp lagi "kebelakangan ni je dh bnyk kali kite dtg cni kan...dekat 3 kali"
hehehehe
nxt time dtg seksyen 7 lg leh x?
duk teringat2 kain kat jakel tu....wiiiinnkkk!!

Comments

Nad MamaZN said…
Org tulis artikel tu yg mental
Sbb salah translate dr bi ke bm
Hahahaa!
So sape amik gmbr mknn takde penyakit apa apa pun :)

mas mono ni glamer
Klu google tmpt mkn best di shah alam
Trus ada link yg kata kedai ni sedap

Popular posts from this blog

:: SHOPPING - TILE MURAH ::

:: HOME - SURVEY - HOUSES OF LIGHTING PUCHONG ::

:: Tewah - Tempah Langsir for Living ::