:: Always be My Baby Contest ::

Always be My Baby Contest anjuran pn. azfar

syarat contest :


1)Just perlu letakkn picture KAMU bersama Budak KECIL atau BABY..seperti contoh di atas. *dah*
2) Buat quotes ataw kata-kata ringkas yang menggambar kan gambar tesebut.RINGKAS SAHAJA *dah*
3) kreativiti anda diambil kira =) *dah*
4) Post kan link anda di comment column. *dah*
5) tarikh tutup contest ini adalah pada 10JANUARI 2010


mama dan afni

gambar ni ambil masa raya 2009. kat umah uncle mama.kalau tak silap ni raya ke-3 dah.baju kami sedondong sebab umi dan tok ayah afni yang belikan.

so sesiapa yg nak join leh klik kat cni http://warfarr.blogspot.com/2009/12/always-be-my-baby-contest.html

jom pakat join reramai.tarikh tutup 10 jan ni...

Comments

Popular posts from this blog

:: SHOPPING - TILE MURAH ::

:: HOME - SURVEY - HOUSES OF LIGHTING PUCHONG ::

:: Tewah - Tempah Langsir for Living ::