:: Saat Manis Si Manja ::

contest dari blog my small world
menganjurkan contest saat manis si manja
sesiape nak join leh la klik cni yer...



jom join reramai!!!!

Nama : Afni Irdina bt Md.Azhari Sham
Umur : 1 tahun 2 bulan


Tajuk Gambar : 1st holiday trip afni to jakarta-bandung on April 2009

*gambar ni masa afni umo 5 bulan....gambar 1st masa kat hotel jakarta, baru je sampa1 n gambar 2nd masa on da way nak ker bandung naik train...mula2 risau gak nak jalan jauh sampai ke seberang ni, tapi sebab ada umie n tok ayoh...so mama n baba setuju gi trip ni...sgt sronok....afni pun xbnyk ragam...just mkn n tido jek...alhamdullilah sume ok....kalu blh thn ni nak g lagi...insya Allah kalau ada rezeki kan baba...*

JOM JOIN CONTEST SAAT MANIS SI MANJA!!!!!

Comments

zaza said…
comel and pass. good luck
Hi...sila email gambar anak ke roseqisteena@yahoo.com. Kerana gambar tak appear dalam netbook i lar....thank u...

Popular posts from this blog

:: SHOPPING - TILE MURAH ::

:: HOME - SURVEY - HOUSES OF LIGHTING PUCHONG ::

:: Tewah - Tempah Langsir for Living ::