:: Your Best Vacation Moment Contest ::

ni contest dari zara n family
Your Best Vacation Moment Contest


tuk lebih lanjut leh klik pada gambo kat atas tu...

so da best vacation moment....

DESTINASI : JAKARTA-BANDUNG
Tarikh : 27 Mac 2009 - 31 Mac 2009
**disponsor oleh tok ayoh....yeaaa**

naik train ker bandung


jalan kaki dari hotel ke restoran nasi padang


kat pasar baru


kenapa trip ni jadi pilihan mama?
sebab ni 1st time mama jalan agak jauh n bersama org tersyg....dan yang penting wat pertama kali jalan bawa anak...sib baik mama dah lepas pantang

aper yang best kat jakarta-bandung?
banyak sangat....dari segi
*hotel : ok...but sesiapa nak nginap hotel utari kat bandung, service kurang sket...so better cari hotel lain
*makanan : mama suker...baba pun suker...nasi padang, bakso..n sume2 mmg best...yang paling best mkn kat restoran karamba...masakan sunda
shopping : tersangat best sbb bnyk sgt F.O.S....mama syok pegi rumah mode n pasar baru...mmg shopping sakan...chibaduyut n chiwalk banyak F.O.S

aktiviti kiteorg mmg padat kat cna n yg paling best yg jadi pemandu pelancong adalah tok ayoh sendiri sbb tok ayoh dah bnyk kali pegi....driver kat cna pun meramah n masa bawa kiteorg g 1 tempt ke 1 tempt siap cite sejarah tmpt tu...so sambil jln2 dpt tau sejarah negara org....on da way balik kiteorg singgah kartika sari. mmg famus ngan kek n roti...brownies dia sangat sedapppp...nxt time mama nak g lagi coz bnyk lagi tmpt yg x sempat kiteorg pegi

walaupun penat sbb asik kene dukung cik fenny, mama puas n sgt sronok!!!
so sampai skrg mama mmg xkan luper la percutian ni...cik fenny pun x meragam masa g holiday ni....kire ni mmg holiday da best la dlm idup mama.... :D

Tarikh tutup penyertaan: 25 Januari 2010
Hadiah dia sangat menarik iaitu cenderamata istimewa dari BALI untuk 2 orang pemenang

Comments

hi suen..thanx join contest ni yek..

untungnye cik fenny kecik2 dah pergi berjalan obesea..hehe..nway, unikla korang siap naik train lagi dr jakarta ke bandung..=)
hehehe.....tq gak wat contest ni...ermm...tu pun sbb tok ayah cik fenny yg sponsor....erm..naik train best la....train ni laju...sambil leh tgk pemandangan n relax dlm train...hehehe....

Popular posts from this blog

:: SHOPPING - TILE MURAH ::

:: HOME - SURVEY - HOUSES OF LIGHTING PUCHONG ::

:: Tewah - Tempah Langsir for Living ::