:: jumpe dan kejutan ::

semalam pas keje
mama jumpe membe opis lama
sangat sronok
sebab lama tak jumpe kan
tapi mama sampai awal sebab mama balik keje awal
so ronda2 la sensorgberdua ngan baby
dari utara ke selatan
dah penat jalan, mama stop kat tempt duduk dpn vincci
sib baik aunty ida dah smpi
so kiteorg g la pilih spek
sebb mama dah tak tahan lagi...spek yg ada teruk dah calar
agak kabur mata belah kiri bile drive
huhuhu
n focus point tgh buat event kat center court alamanda
so mama amik peluang la beli
tujuan asal nak beli yang paling murah iaitu rm129
tapi aunty ida ckp cam dak sekolah
pilih punyer pilih dtg la aunty anne
huh...lmbt sbb dia bisnes women...hehehe
pastu duk pilih2..last sangkut gak dgn rege rm199 yg sama cam ida
huh terpengaruh mama
n design pun lebih kurang sama dgn yg lama, but warna lain
sbb mama pilih biar yg tahan lasak...jatuh pun xpe..hiks..lagipun pakai masa drive je
mama terpaksa up smpi rm269 coz amik lens yg elok sket...yer la..xnk calar2 lagi..pastu mama pun ada silau bile mlm.

makcik 2 org ni la yg mama jumpe


dah jumpe pilihan hati
bayar deposit....erk..sib baik korek2 jumpe duit
hahahahaha
pastu dia cakap 1 week baru leh siap
xpela...nama pun murah kan
so 11hb ni mama dtg amik...*waaa...1st pose tu*
dah setel...xtau arah tuju
kiteorg lepak jap kat lemongrass
xleh lelama sbb masing2 dah ada yg menunggu kat umah yer...
pastu dalam kul 7 lebih mama gerak balik
baba pun dah calling2 tanyer mama kat mane
huhuhuhuhuhu

sampai umah mama tgk dua beranak tengah makan
wah..nasi goreng
xpe...mama dah makan bubur nasi dgn aunty2 tadi
hiks *peace baba*
but mama terkezut tengok ank mama
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
tada...

cik fenny berwajah baru


g potong rambut
wa...comel anak mama
baba cakap rimas tgk rambut cik fenny
so baba bawa g potong kat kedai yg sama ari tu
RM8 : tuk potong belakang n dpn sket
baba cite cik fenny diam je
x nangis or bising bile orang tu potong
cuma dia suke intai2 or toleh ke belakang
n bile potong tang depan dia x selesa sbb rambut cam nak masuk mata
waaaa.....ank mama cam org besar la

tengok tu..suke main barang mama


sambil tengok mickey mouse club house


rambut saya dah pendek


uik...sedapnyer...


kene suap ubat ngan baba


skrg ni bile malam je cik fenny bangun batuk2
pastu cam nangis xleh tido
xselesa kot
bby lak aktif bile dengar sore cik fenny
huhuhuhu
suara cik fenny dah ok sket
but suke batuk bile malam...susu pun dah x minum sangat
so mama just bagi air suam je bile dia nangis


rambut depan pun pendek


dah boring duk dpn tv
mula aktiviti lain

sesi panjat


muka suke


suke bile dapat duk atas kusi tu
tu mesti nak minum air or ais...huhuhuhu
sao jela....

Comments

Popular posts from this blog

:: SHOPPING - TILE MURAH ::

:: HOME - SURVEY - HOUSES OF LIGHTING PUCHONG ::

:: Tewah - Tempah Langsir for Living ::