:: maousss ::

pagi tadi sahur mee goreng
yum..yum..
baba sediakan bahan
mama tkang amik bahan masuk dalam kuali je
hehehe
kan bagus ada kerjasama
TQ baba
tapi tu kiteorg masak malam la
pagi tadi just panaskan je
sebab mama bangun pun dah kul 5

dah setel sahur
online jap kat umah
tu pun pas baba guna pc
skali mama dengar ada orang batuk
cam kenal je suara tu
baba panggil
tgk2 kakak dah baring depan TV
huh
baba masuk tido
cik fenny minta nak tgk 'maouss'
huh mane ada pepagi buta ni
jojo ada la
pastu cik fenny tertengok bilik pc tu cerah
masuk bilik tu
pastu duk atas kerusi
macam ni
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

muka baru bangun tido


kusyuk nyer anak mama..tgk aper tu?


hmmmm


mickey mouse club house a.k.a maouss


'ni sape yg ajar ni??...'
camni kene cari cd maouss, aginton or ebo la...kalau x ssh la mama nak on9 kat umah..huhuhu
pastu bile dah abis...nak tgk lagi
tapi buke dia dah ngantuk
mama paksa baring dpn TV tgk PHDC
mama siap2 nak g keje pun cbuk ckp "mama...nak tut"
huhuhu...pastu ajak baba g tido depan tv sbb "kakak atut (takut)"
sib baik masa mama nak kuar umah dia x nangis...yer la..cik fenny dah bijak

semalam mama check up
baby ok
jantung pun ok
but start skrg mama kene 2weeks skali g check up
n start kire carta gerak bby
ari tu pun jumpe doc
n doc scan
hmmmm.... mama xkesah boy ke gurl..yg penting ank mama sehat n kami selamat nnt
balik dari check up mama g metrojaya sale kat PICC
bagi mama..sale ni x best
best lagi jcard sale
mama just beli skirt tu kakak n barang bby 1
asalnya nak beli baju baba
last2 kakak yg dapat *cam biasa*
xpe baba nanti kite g cari lagi ek...hmmm
weekend ni ada kiko warehouse sale n expo parenthood kat mid valley...sogo pun ada sale gak...tapi mama rase sume tu xdpt g kot
sebb nanti nenek nak datang umah...so kene spend masa kat umah jela
n weekend ni gak ada reunion buke pose sekolah mama...n mama pun x join
huhuhu...sowi yer kengkwn...next time la mama join yer

Comments

shu said…
boy ke girl?
gurl...tp doc pun cam x kompen...hehehe

Popular posts from this blog

:: SHOPPING - TILE MURAH ::

:: HOME - SURVEY - HOUSES OF LIGHTING PUCHONG ::

:: Tewah - Tempah Langsir for Living ::