:: malam minggu ::

sebab next week dah start pose
so mama plan weekend next week duk umah jela
baba pun keje n maybe balik kg
so ni kire minggu last tuk shopping raya
bulan ramadhan tuk berehat n beribadat...aminnnn..
so sabtu tu mama xtau arah tuju sebenarnya
nak g pureen warehouse sale..dah x sempat n ramai org...takut mama yg pitam
so mama n cik fenny just nk kuar g jenjln jek...xnk duk umah....
kami kebusanan bile baba work smpi petang...huhuhuhu
so arah tujuan : jusco bukit tinggi
tujuan : tuk beli baju raya cik fenny

masa on da way baba nak g summit..sbb dekat sket, but baba ckp nk ajak makn kat port klang..tepi laut...sempena sambut pose...yeaaa...kami (mama n cik fenny) suke seafood!!! TQVM baba!!!
cari punyer cari
sampai kakak jumpe dog yg di panggil cat
siap 'byebye cat'
dah boring, nyanyi twinkle twinkle little star lagi
pastu sambung ngan bunyi dog lagi
hahahahahaha.....mmg srnok
w/pun perot baba dah lapor
sampai mr.garmin pun dah pening mane arah tuju driver
last2 mama ckp pilih je port klang
akhirnyer....kami jumpe destinasi
jam 10++ malam
n cik fenny pun dah terlena kat seat belakang...siap dengkur
*bunyi dengkur sama je cam baba...sebijik!!*
terpaksa kejut cik fenny bangun
wpun cik fenny sedang di buai mimpi
n tempat ni memang meriah...coz tepi laut
sbb mlm minggu
ramai org lepak kat tepi2 tu
couple n family...syok...

muka budak baru bangun tido


membuat tinjauan


makanan kat sini fresh...sangat berpuas hati
walaupun ramai org, tp kire cepat gak la service dia
mula2 pilih seafood sendri....brape yg kite nak n aper yg kite nak
kiteorg makan ikan seekor...mama lupe ikan aper, sotong (besar sotong ni), udang n ketam
pastu baba pilih nak masak aper...mama cuma nak sotong masak pedas n ikan masam manis tuk cik fenny..yg lain baba pilih udang n ketam bakar , udang celup tepung
pergh...
nasi tuk 3 org n ais tuk cik fenny
yer...cik fenny penggemar ais...*ais sahaja*
tapi seperti biasa cik fenny akn minum air mama gak...air baba langsung x nk..huh

licin


mama luper nak snap masa makanan sampai sbb masing2 dah x sabar nak makan
dah abis baru igt...hehehe
sbb masa sampai nasi pun cik fenny dah mkn nasi je...camno??!

sesi melantak @ MUARA IKAN BAKAR TANJUNG HARAPAN


balik umah pun dah dekat kul 1
cik fenny skali lg di buai mimpi dalam kete seat belakang
mula2 dia nk duk depan
tp mama suh duk belakang leh baring2

owh...barang yg di shopping hanya la sehelai baju cik fenny n 1 botol susu cik fenny
muahahahahahaha....selebihnya aktiviti berjalan n melantak...hiks!
tapi mama tetap sronok sbb dah lama x kuar memalam camni n ni 1st time kuar mlm ngan cik fenny...n bby...muahhh to baba!

p/s : tanjung gila???...hmmmmm......wujud ker?

Comments

shu said…
best kan muara ikan bakar.. aku pegi dulu masa mengandung lagi. haih.. miss all the fresh seafoods.. sob sob..
best giler....sotong dia aku sgt suke sbb rasa sgt fresh dia...rase cam nk g mkn lg...hehehe...next time ko preggy leh la mkn ctu lg :D
zura lias said…
selamat berpuasa suen.... :D..

Popular posts from this blog

:: SHOPPING - TILE MURAH ::

:: HOME - SURVEY - HOUSES OF LIGHTING PUCHONG ::

:: Tewah - Tempah Langsir for Living ::