:: Holiday - Langkawi - Kereta Sewa Murah ::

beberapa hari sebelum pegi
kami dah setelkan pasal hotel
last minute gak
br nak cari kete sewa
ada baca kat blog mamazakwannayli
pasal kete sewa murah tu
tp masa baba call en.zaini tu asik hold je
last2 dia ckp xde kosong
so baba surf tenet
mama pun x pasti web or blog mana
sbb baba yg setelkan sume
tapi kami dapat 
KERETA TOYOTA VIOS
RM 70/day
wahhhhhhh
sgt2 best
lg best bile kete tu br berusia 2 thn
hehehehe

muka dak2 hepi
mau x hepi...hehehe
naik kete best
hehehehe
so kami bayar sblm fly
baba bank in RM50

smpi sana...tunggu diaorg antar kete
n then byr RM140 for 3 hari 2 mlm
yg RM50 tu dia kire desposit
so masa pulangkn kete
dpt balik RM50 tu
kesilapan kami...
bile transfer duit...lupe nk print
huhuhu
sib baik diaorg ok
so no big prob la

aksi bebudak masa tunggu kete smpi
hehehehe
dpt kete...terus jalan2....
"MASA ITU EMAS"
hehehehe

nxt destination kami ke ORIENTAL VILLAGE

SAPE2 NAK NO KONTEK KETE TU.....LEH TNYA KAT KOMEN EK....

Comments

Nad MamaZN said…
Pergh! Lg murah la kot kan? Siap dpt kete vios lg..
HEHEHE....rezeki kot...lgpun ari keje kan
noorzie said…
hehe...giler murah kn sewa keta kt sna,ritu pn sy amik almera mmg bru tul rm80 je sehari...rsa nk bwk lek je keta tu...haha
wah....almera tu...lg murah....hehehe...kalau la kite leh bw blik kan....
KamaFuzahLoving said…
dear,,blh th cntct no. @ details x psl keta sewa tu.. ;)
KamaFuzahLoving said…
dear,,blh bg details @ cntct no. x psl sewa keta tu? ;)
RST HOLIDAY Sdn Bhd
hp : 0124023304 / 0195754475 / 0196601189
yg ni no kat resit dia

yg ni lak kontek person
0125348278 wan
0125956935 edy
RST HOLIDAY Sdn Bhdhp : 0124023304 / 0195754475 / 0196601189yg ni no kat resit diayg ni lak kontek person0125348278 wan0125956935 edy
Unknown said…
Zaemi (011-124 888 38)
(Airport)
ayan aman said…
cuba ambik kat cik sham pulak harga almera dia bagi sehari 70 ja 0124440109
Kereta Sewa di langkawi memang murah-murah. Dulu ke sana sewa Honda City pun baru Rm80/day. Maybe sebab risiko kurang kot sebab pusing-pusing pun dalam pulau gak. Anyway sila lah lawati website kami :)
Anonymous said…
Saya pula terkena degan seoran nama SOBRI.. 0124455406 & ayahnya pula 0174531140. bg RIO AUTO minta terus RM160 utk 2 hari. ok la... minyak E! malam tu terus isi minyak penuh RM89.20 check in. Pg esk nak grk kete x blh start. dh dkt sejam br bg kereta ganti WIRA MANUAL!! janji dh siap repair nak call. sms tnya keadaan dkt kul 5 br bgtau kete dh siap... sy x amik & sy nk trs swa WIRA MANUAL tu je.. So minta refund duit minyak dalam RIO tu...dh bertalu sms br nk jwb yg bestnya byr RM50 je!!!!!! atas alasan duit dh byk abis sebab repair fuel pump RM700. bila jumpe berdepan pun sy ulang lagi... masih bt mka selamba... call pula bapa dia... boleh plak bapa dia ckp kita sesama Islam x pyh la nk gaduh2 anak saya ramai kawan!!! WTH!!!! RIO biru no KV 4667 C hati2 lah korang.
Anonymous said…
Saya pula terkena degan seoran nama SOBRI.. 0124455406 & ayahnya pula 0174531140. bg RIO AUTO minta terus RM160 utk 2 hari. ok la... minyak E! malam tu terus isi minyak penuh RM89.20 check in. Pg esk nak grk kete x blh start. dh dkt sejam br bg kereta ganti WIRA MANUAL!! janji dh siap repair nak call. sms tnya keadaan dkt kul 5 br bgtau kete dh siap... sy x amik & sy nk trs swa WIRA MANUAL tu je.. So minta refund duit minyak dalam RIO tu...dh bertalu sms br nk jwb yg bestnya byr RM50 je!!!!!! atas alasan duit dh byk abis sebab repair fuel pump RM700. bila jumpe berdepan pun sy ulang lagi... masih bt mka selamba... call pula bapa dia... boleh plak bapa dia ckp kita sesama Islam x pyh la nk gaduh2 anak saya ramai kawan!!! WTH!!!! RIO biru no KV 4667 C hati2 lah korang.

Popular posts from this blog

:: SHOPPING - TILE MURAH ::

:: HOME - SURVEY - HOUSES OF LIGHTING PUCHONG ::

:: Tewah - Tempah Langsir for Living ::