:: family ::

last weekend
cuti wesak pada jumaat
sangat sronok
sebab isnin pun mama cuti
EL
so mama cuti 4 hari
rase xnak masuk opis lepas tu
tersangat best bile cuti tu umie n tok ayoh datang
ayoh chik n sujie pun ada
ahad pagi baru diaorg sampai
so cuti2 malaysia hanya d rumah
kalau orang lain cbuk g sana sini
kiteorg kemas umah n golek depan tv
main ngan cik fenny jek
memang plan sabtu mlm nak g i-city
but bile tibe masanya mama rase x sedap badan...so cancel
n plan pagi ahad nak bawa cik fenny g zoo, but cancel gak coz mama takut mama yang x larat nak jalan nanti...kang baba sorg...memang collape la....dan kebetulan jugak
ahad pagi mama call tok ayah
diaorg ckp dah sampai LDP
so memang aktiviti kemas umah lagi la
erm, petang sket baru kuar g survey tempat ayoh chik interview sampai malam
sujie tinggal sbb syok main the sims *pastu mula la kebulur kat umah tu*
ayoh chik bawa kiteorg sume makan kat 1 restoran ikan singgang
perghhhh....mmg best giler laaa
*but service dia mmg slow giler, n suasana yg lebih kepada mat2 motor...mama x sukerrrr...sbb ada asap moto n asap rokok...cian cik fenny*
baba cakap ni 1st time dia makan
*baba luper mama penah masak...pastu ckp x sedap....n then terus mama x masak dah...huhuhu*
balik dah lewat
but esok x keje, so ok la bagi mama
ha...lepas g survey tmpt interview ayoh chik, sbb dah dekat ngan low yatt, n tok ayoh nk survey GPS, so kami ke sana.
wah....sronok cik fenny naik escolator (cam slh jek eja...lantak ah)...siap pinpin ngan tok ayoh...bj dah la sama warna
sangat srnok dia ari tu
dalam kete on da way balik asik nari jek....x tido pun, slalu ngan mama kompen dah tido...sbb kekdg kene paksa dek mama
ahad tu mmg cik fenny bangun lambat la....penat jln2 kat low yatt ek
selasa ptg baru diaorg balik....
sepanjang umie ada....mama mmg kuat mkn...wpun hanya ikan goreng, sayur lemak n sardin...serta ikan goreng kicap
*kompen naik berat...huhuhu*

huh...tup2 dah bulan 6
tetibe teringat
lagi beberapa bulan nk pose
pose x ganti2 lg ni
huhuhuhu

Comments

Popular posts from this blog

:: SHOPPING - TILE MURAH ::

:: HOME - SURVEY - HOUSES OF LIGHTING PUCHONG ::

:: Tewah - Tempah Langsir for Living ::