:: kenangan itu ::

semalam
baba suh balik awal
sebab nak ajak kuar g makan
masa on da way
mama fikir
"mesti nk g mkn kat K.L or nasi beriyani"
dah siap
gerak
baba bawa jalan ker bangi
mama fikir "sah, makan nasi beriyani"
tapi bile smpi kat betul2 bandar baru bangi
mama konpius
hmmmm
skali....
wahhhh...tersangat la suke
last skali masa mama g ctu ngan kengkwn UKM
tu kire 1st time la mama g ctu
sbb ada dinner fakulti
teringat lak masa tu terserempak ngan coursemate mama...naik kete pakai helmet
hahahahahaha
pastu bile masuk lobi...igt lak amik gmbr kat lobi lepas dinner tu
wahh....teringat zaman UKM
*hiks masa ni baba kat ner ek??*

pastu jalan pegang tgn cik fenny
cik fenny bkn main sronok lg...dr kuar kete...smpi masuk dlm..asik nyanyi jek
mama ikut jek baba g meja yg nun d ujung
wahhhh....sangat best!



baba cakap, terpaksa bawa kakak
sebab xtau nak tinggal kat ner nanti
erm, xpe...mama mmg nak bawa kakak pun
sbb nanti x syok mkn hanya berdua
mesti rindu cik fenny...makan pun jadi x best

me??...hehehe


cik fenny dah nk mkn


makanan yg sangat best!!
best giler makanan dia
memang puas ati
asik makan n makan jek
smpi rase nak meletup perot ni
cik fenny pun dah boring
hehehe
kata buffet
mkn jela selagi blh kan

yeahhh...candle light dinner


kakak cam terasing jek
pas kekenyangan
tetibe baba bawak kuar kek
eh...ada ek
hehehe...suke2...
yang best, cik fenny siap nyanyi hepi besday versi dia
muahahahaha
TQ syg!
kek coklat yg tersgt best
lg best dr SR
kek dia cam 100% coklat la
mula2 baba igt mama tipu kot
bile dia try br la dia caya....mmg sedap
n baba ckp kek tu murah jek...
xkesah la..janji sedap kan
hehehehe

ish..ank mama


blur la baba
baru lepas balik toilet ngan cik fenny
sebb masa tgh syok makan tetibe cik fenny yark
erkk...spoil tul la ank mama ni
*tu blum masuk lg kejadian d toilet bersama cik fenny...huhuhu*


TQVM...muahh!!!
dah rase tangki perot leh isi lg
sebb dah berperang ngan cik fenny dalam toilet
so mama makan aiskrim
yum...yumm


nah baba mkn sket


cni la dlu amik gmbr


kakak!!..jom balik

totally...makanan dia memang best.....more pada western...n mama suker
sbb br je ari ahad tu mama teringin nak makan buffet
service dia pun memang tip top
sgt peramah n baik

tq baba coz bg adiah besday yg da best....tak sangka lak leh dinner kat cni wpun masa bg hint kat entri lepas tu mmg ada ckp nk candle light dinner n lebih detail kat hotel equatorial...muahahaha...akhirnyer dapat gak...YEAAA!!!!!...tq gak tuk adiah tu...sgt best...igt xdpt adiah coz dah bawa mama g cameron ari tu kan...hiks...tq gak tuk ank mama yg omei tu...
*pg ni dtg keje asik senyum sbb seronok sgt*

Comments

shu said…
best nya.. bertuah lah suen..
mmg best giler....ko pun bertuah gak dpt jenjln kat oberse....
violet_abbey said…
heheh..tahniah..kamu dapat husband yg bagus..hihi..xramai bertuah sue..hargaila segalanya..happy bday again!
hiks...tq yuen..hope one day ko pun akn jumpe yg 'bertuah' jugak!!..amin..

Popular posts from this blog

:: SHOPPING - TILE MURAH ::

:: HOME - SURVEY - HOUSES OF LIGHTING PUCHONG ::

:: Tewah - Tempah Langsir for Living ::