:: In Progress - KLIA 2 ::

sky man??
hahahaha
skrg ni selain baba cbuk ngan projek kat  AEON Manjung tu
baba pun cbuk gak tuk projek WTC ni
bezanyer
yg ni dekat KLIA
yer la...nak buat 2nd airport for KLIA
tuk pengguna AIR ASIA
sbb LCCT akan di robohkan kot
x pasti
hehehehe
dulu LCCT tu pun company baba yg buat
*but masa tu baba xkeje ctu lg...cbuk keje kilang minyak*

ni gambar amik dr hp baba
model : opismate baba uncle nadzim

dulu baba ckp takut tinggi
cik mon pun penah cite baba masa kecik takut tmpt tinggi
tapi skrg baba dah pro tempat tinggi ni
*sbb tu adik suke sgt ngan tower kren....*

dulu mama kesah kalu baba balik lewat
sbb dh biasa baba akn balik awal
tapi skrg mama x kesah sgt...sbb tau keje baba camna...
tapi yg best baba dah kurang outstation lama2...xde berbulan dah...yeaaaa
paling lama pun 2 hari....

p/s : tapi skrg ni kakak yg kesah....bile amik..soklan yg dia akan tnya dlm kete :
"baba mana?"
"baba keje jauh ke?"
"baba dah balik ke?"
"ala....baba ni...asik keje je"

so mama la tukang jawab soklan ni...HARI-HARI!!!

Comments

Popular posts from this blog

:: SHOPPING - TILE MURAH ::

:: HOME - SURVEY - HOUSES OF LIGHTING PUCHONG ::

:: Tewah - Tempah Langsir for Living ::