:: Masak - Trifle ::

sempena besday kakak pada 30.10.2012
yg lepas masa mama masak daging kerutuk
tu sambil tu try buat trifle ni gak
actually benda ni dah lama
asik duk tgk kengkwn post kat blog
masa mula2 dulu mama rasa masa raya thn bile ntah
dah lupe
pastu cik long ada buat
nk mtk resepi
tp x termintak
hari tu br rasa teringin nk buat
mama ada bc kat blog mamazakwan
dah bnyk kali dia buat
so surf la resepi
jumpe yg mamatisya punyer
salin
balik keje singgah HERO
beli barang then buat

hasilnya

kakak suke
adik suke
baba pun suke
baba nk bw p opis...tp sbb mama wat dlm bekas besar so x jadi
xpe...nxt time leh bawa ek baba
kakak pun nk bawa p school...hehehehe

sape2 nak try leh la amik resepi kat SINI
sgt2 simple

tq to mamatisya n mamazakwan

Comments

Nad @ MamaZN said…
nmpk sedap!!
letak stoberi lagi sedap tu, nyum nyum!
pasni bleh buat lagi..senang kan ;)
norida said…
like like..makan sejuk sedap kan..
NAD : xltk stoberi pun dah licin...hehehe...nxt time blh la...tq for da entry kat blog ek...mmg best n btul mmg sgt2 SENANG...

AWE : kan....kalu br kuar dr frige lg best...

Popular posts from this blog

:: SHOPPING - TILE MURAH ::

:: HOME - SURVEY - HOUSES OF LIGHTING PUCHONG ::

:: Tewah - Tempah Langsir for Living ::