:: KAKAK & ADIK - Birthday Party ::

khamis 8 Nov 2012
mama cuti
baba cuti *tp cam x cuti sbb pg g cyberjaya...projek shaftsbury..pastu asik ber-calling2*
plan mama dah lari
terpaksa pakai 2nd plan
pagi pas anto diaorg ke taska
baba g cyberjaya
mama goreng n packing goodies for acara petang tu
plan asal pagi...tunda petang kul 5
ok gak...leh la mama topup goodies yg mana x cukup
pas setel sume
baba balik....igt nk g amik diaorg
tp dua2 tido...so just mama n baba je p tadika kakak
amik report card
cam sedey lak bile fikir thn dpn kakak dh x sekolah ctu
huhuhuhuhu
dah setel...balik umah
setelkan hal umah
pastu baru masak for party tu
mama just buat mihun goreng singapore, koktail hotdog n nuget, keropok keping yg besar tu n keropok moni...pastu trifle....n kek mlm tu dalam ujan lebat p beli kat tesco
tu je...ada sket jajan for bdk2
air oren suh taska buat...just bg bekas n barang

sambil masak dgr gak baba ckp tepon
yg lawak bile baba ckp
"wife saya dah marah ni...asik dapat call jek dr pg td" <-- camni="camni" font="font" kurang="kurang" la...maksud="la...maksud" lain="lain" lebih="lebih" mybe="mybe" sama..ayt="sama..ayt">
kalau dulu mmg mama akn marah...tp bile fikir balik..dah tu keje baba..biar jela
smpi 1 masa...mama tgh masak...igt baba ckp ngan mama sbb sblm tu duk borak
so mama siap ckp lg "ayg x dgr..."
2X yer ayat tu di ulang
last2 baba ckp "abg ckp telefon la"
hahahahaha
cessss

kul 4 lebih gerak dari umah...masa ni ujan renyai2
get ready sume barang
n acara bermula
kakak sedey sbb mama marah
sbb??
rosakkan kek
adik ok...baik je


acara telah bermula

kengkawan kakak n adik

kesian ownernyer terpaksa angkut bebudak yg kat blkg bw ke depan
taska ni ada 2
kat belah belakang tuk 2 thn ke bwh...adik duk ctu
yg kat dpn ni 2 thn ke atas...kakak duk cni
kakak seronok
mama seronok
adik pun seronok


owner dia yg tudung biru

wpun penat
tp sgt2 sronok....sbb suke tgk diaorg mkn n bebdk hepi
mmg sgt2 penat
smpi mlm tu x tgk pun adam hawa...tdo kepenatan
huhuhuhu

sedey bile fikir ni last kakak sambut besday kat cni
hope tempat br nnt akan baik camni or lebih baik dari ni

*hari ni 9/11/12 - hari jadi adik AIRA ILYANA...happy birthday syg!!!!!*

Comments

Popular posts from this blog

:: SHOPPING - TILE MURAH ::

:: HOME - SURVEY - HOUSES OF LIGHTING PUCHONG ::

:: Tewah - Tempah Langsir for Living ::