:: BSP - CAT : Nippon Momento & Nippon Easy Wash ::

sambungan cite dari SINI
mama g redeem ni kat kedai  VIVA HOME MART
di BANDAR BARU BANGI, SEKSYEN 4 TAMBAHAN
beli pun masa ada pameran home deco kat PICC kat SINI
akhir thn lepas
baru nk amik
actually plan kiteorg yg asal nak letak kat living hall
pastu bile tgk2 kat tenet
takut x jadi cat
nk letak kat dlm bilik
pastu bile mama fikir2 balik
baik amik cat biasa je
so plan kiteorg masa pegi tu nk amik cat yg cam kat bawah ni la


tapi bile smpi sana
diaorg ckp xleh tukar
kene amik MOMENTO gak
huhuhu
sedikit keciwa
sbb bajet akan lari
huhuhuhuhu
tp xpela....redha jela
so mama pilih warna brish ocean
camni

cilok dari FB
nak tgk warna nippon paint klik SINI

pastu mula2 baba x bg beli kat kedai ni
sbb baba ckp india tu cam kerek
pastu yg sorg melayu ni cam ok je
mama pun survey jela rege for cat VINILEX EASY WASH
n bg kod2 warna yg mama nak
so nnt dia g kat mesin cat tu n tgk rege
coz lain warna lain rege
rege dia dlm RM100++
ok la kot...yg mama beli PINK OVERLAY RM105 for 5LITER
yg menariknyer diaorg tgh wat promosi
kalu mama beli 5LITER dapat voucher RM30
so leh la beli brg2 nak ngecat

tadaaaa....yg atas tu dia tgh bancuh cat

tapi if mama nak redeem RM30 voucher tu pada cat...
hanya 1LITER je blh....5 LITER x blh
xpela...at least leh wat beli mangga...tombol pintu etc kan
jimat gak tu
so kalu ikutkan beli 5LITER dpt free 1LITER la....coz 1 liter pun dlm RM30++ gak
sgt2 menarik
tp kalu pakai card credit dia cas
masa tu cash pun x bnyk
sbb mama beli SEALER skali
so beli jela 1 jenis dulu..
sealer kami beli 18liter RM135...brand biasa je...if nippon RM155 pun still murah coz mama survey kat THE LIVING DEPOT diaorg bg RM200++ for sealer n VINILEX EASY WASH RM90++

saya nak warna pink!!!

so dh tau cat yg murah....leh la dtg lg
next kami ke kajang!!! n ada cite tile murah lak...hehehehe

Comments

manja syahlia said…
suen.... aku cr psl cat jumpa plak blog ko.. hihi

Popular posts from this blog

:: SHOPPING - TILE MURAH ::

:: HOME - SURVEY - HOUSES OF LIGHTING PUCHONG ::

:: Tewah - Tempah Langsir for Living ::