:: TESCO PUCHONG - shopping!!!! ::

ni al-kisah kesinambungan dari cari sinki , kipas n lampu tangga ari ahad lepas
yg story kat SINI
kakak suke sgt p tesco ni
masa mula2 nak kuar umah
dia tanya
"mama...kite nak g mana?"
"mama nak cari sinki n kipas tuk rumah tangga"
"ala....kakak nak g TESCO"
kene marah br diam ...kalu x bising jek dlm kete ajak p tesco
dah setel sume
baba tnya "kakak nak apa?"
"kakak nak g tesco...nak main"
huhuhuhu
kat teso bukit puchong tu ada tempat yg main game pakai token tu
baba ikut jela kehendak ank kesygan dia tu
tp kiteorg p tesco bandar puchong ni sbb mmg dh duk pusing2 area cni je
lepak makan kat BIG APPLE
pastu kakak ajak naik tingkat atas
ok...mama dan baba dh pesan..."JGN BELI APE2"
kakak : ok

so mama plan nk usha langsir
kot2 la ada lg murah n menarik
leh cari tuk bilik lak
tp non ado
but....baba jumpe blind for dapur
rege tgh SALE for CNY kan

ni RM39.90
muat la for tingkat dapur kiteorg 4'x4'

pusing2 lg.....tetibe tertengok cadar
menarik......
tgk baba...baba ckp x kesah...sbb??
mama yg byr...so suke ati la nak beli ke idak
hik3
so mama amik 1 set super single for kakak n set cadar for adik

princess tuk kakak RM109

minnie mouse set cadar tuk adik RM29.90

kalau nak beli set for adik pun x cukup...sbb benda tu ada 1 jek..yg lain sesuai for boboi
tp adik naaaakkk jugak
siap p amik sendri tu
tp dia amik yg queen....so mama cari2....dpt la benda yg sama tp saiz super single
pastu baba ckp nak cari selipar kakak
sbb selipar barbie kakak dh separuh putus...uncle kat IKEA ari tu pijak selipar dia
cari punyer cari
jumpe la yg dia nak
tp rege mama x brape nak stuju
RM45.90
untuk budak????
xyah....
sbb???
kakak dh tukar 3-4 selipar n kasut 2
dlm 3-4 selipar yg dia tukar tu
baba dh penah beli paten yg sama rege yg sama RM45.90
tp x tahan lama
pujuk punyer pujuk
dpt gak beli kat kedai tepi2 tu
RM10
seeeeee
kan jimat tuuuuuu
wpun baba mmg nak beli gak selipar tu
mama yg x bg
huh....*kedekut maknyer...muahahaha*
tgk...td larang anknyer membeli
tp mak pak nyer lak yg sakan beli
huhuhuhuhu

#p/s : cadar dah ada...katil xde lg ni...huhuhuhu...almari angkut yg lama...cat baru.. :D

Comments

Popular posts from this blog

:: SHOPPING - TILE MURAH ::

:: HOME - SURVEY - HOUSES OF LIGHTING PUCHONG ::

:: Tewah - Tempah Langsir for Living ::