:: BSP - Langsir @ TEWAH IOI MALL PUCHONG ::

Jumaat
11.1.13
lunch break
mama p ioi jumpe auntie ida
pastu ajak auntie ida p TEWAH
saje je nak survey2 langsir tuk umah
syok kiteorg kat sini
sblm tu mama dah siap2 buat ukuran tuk langsir umah ni

model auntie ida...hehehe

masa kami duk tnya sorg salesgirl tewah tu
bdk ni mama rasa cam x brape nak arif
pastu jawab pun cam"ye kot"..."rasanya"...aiyak
sbb yg jd musykil tu bile tnya part roman blind
dia ckp upah RM25 termasuk semua
haa...terkezut kiteorg
pastu br mama perasan
tag dia
TRAINEE
aiyaaakkkk
auntie ida pun perasan gak ada yg pakai bj lain...bdk ni pakai t-shirt putih je
so kiteorg tegur sorg uncle ni
sbb bj dia ada tulis "CURTAIN SPECIALIST"
lebih kurang camtu la...mama x igt sgt
ok....mama bukak buku
bermula la sesi mengira kos
pok pek pok pek.....haaaa...setel
so dh dpt bajet
br kite dtg balik pilih kain yer
sblm tu snap gmbr langsir dulu nak tunjuk kat big bos

mama suke langsir ni...cannntiikkkkk

ni sesuai tuk bilik kakak n adik

TQVM auntie ida teman mama


Comments

tulip merah said…
Salam...sy tempah romanblind kt tewah puchong.not bad tp frust sgt sbb kain tu ada rosak2....rsa nk nagis je...jd klo tempah siap nak amik kne cek btul2...skg nk padang pn xde mood sbb nmpak...kualiti kerja kurang sgt2..
mmg btul pun...ada gak sket ketidakpuasan hati...huhuhu...tp nk wat camna.
.redha jela...kat nilai 3 lg cun2

Popular posts from this blog

:: SHOPPING - TILE MURAH ::

:: HOME - SURVEY - HOUSES OF LIGHTING PUCHONG ::

:: Tewah - Tempah Langsir for Living ::