:: BSP - Taska Nur KAsih Ayu & Tadika Cahaya Saujana ::

kali ni nak cite pasal taska n tadika adik n kakak lak
asik cite umah je
sejak nak smpi sebulan diaorg duk cni
mama rasa ok la
ok kot
hehehehe
tuk 2 weeks yg awal
masih sesi perkenalan di TADIKA CAHAYA SAUJANA
skrg dh start blaja n ada homework
but timetable mama x dpt lg
hmmmm
uniform pun dh dpt
so skrg dah ada 2 uniform n 1 track suit
n 2 tudung
tadika ni lebih tekankan pada islamic
sgt ok


TADIKA CAHAYA SAUJANA

ok...pasal taska lak
baru mama tau nama taska ni
TASKA NUR KASIH AYU
adik suke
1st day dia dh ok
nxt day lg ok
mula2 adik kat bawah
tp diaorg risau sbb adik kecik
so skrg adik duduk atas
actually sgt bagus tadika ni
mama dh masuk sume....check sume
bersihhhhh
n kat atas ada 3 bilik
setiap bilik dia pasang pagar
1 bilik for baby
1 bilik lg for baby yg br na merangkak n jalan
1 lg for bdk baya adik....yg dh blh jalan...
but if bdk besar cam kakak duk bawah la
org yg jaga semua MELAYU
sgt suke

TASKA NUR KASIH AYU

1 lg...yg best sbb kedua2 nyer owner yg sama
so senang ape2 hal
n if kite ada x puas ati terus je bgtau
diaorg ok....xkesah pun
coz mama ada gak sms owner dia tnya pasal kakak n adik
dan diaorg ok je reply call or sms kite
sgt baik
stakat ni...mtk2 masa akan dtg pun camtu gak
so sape2 yg duk area Bandar Saujana Putra leh la try survey tadika n taska ni
but mama x sure dia amik lg ke x....sbb cam dh ramai
kalau x silap mama taska n tadika ni kat area JALAN SP 4/18

Comments

Watie Hamid said…
salam... bk tye... tadika mne yg sis mkdkn xok... tadika arif minda or tadika cahaya saujana.. area BSP..

#tgh survey utk ank next year#THNx

Popular posts from this blog

:: SHOPPING - TILE MURAH ::

:: HOME - SURVEY - HOUSES OF LIGHTING PUCHONG ::

:: Tewah - Tempah Langsir for Living ::