:: Makan - Rojak & Cendol @ Bandar Baru Bangi ::

lepas je p beli tile murah @ kajang tu
kiteorg ke BANGI
tujuan beli cat yg selebihnya
baba ajak singgah mkn kat cendol n rojak bawah pokok ni
skali lg
mama cube yakin kan baba
or igtkan baba
yg kami penah mkn kat sini
masa zaman dating2 dulu
tp baba tetap x igt
tetap ckp yg mama dtg ngan org lain
hmmmmmm
tp mmg TAKKK
kompen ngan baba
sbb baba je yg suke port2 bawah pokok angin sepoi2 bahasa ni
hehehehehe
baba order cendol n rojak
mula2 mama mkn cendol jek
skali ada dtg akak tu dia order laksa
cam best lak
so mama order la laksa lak
yum2
hehehehe
gerai ni mmg penah program JALAN-JALAN CARI MAKAN
dh lama dh gerai ni wujud
dr zaman kiteorg blaja smpi skrg....so dh dekat 7-8 thn la kot

ni gerainyer....

dah isi perot
terus ke kedai VIVA HOME MART tu

lagi skali mama mintak list rege...but tuk color lain n SATIN GLO


masa ni dah siap2 order dah...tunggu di bancuh


pastu hp dah nak kong bateri
so x sempat nk amik gmbr dia tgh goncang tin tu
huhuhuhu
actually ari tu kiteorg ada mtk rege kat kedai lain...mmg la for VINILEX EASY WASH rege dia dlm RM90++
cth for code colour pink overlay....RM105 kat viva ni...but ada 1 kedai mama g...dia ckp RM91
beza RM14
tp kat viva ni mama dpt voucher RM30...so kalu ikutkn rege cat RM75....haaa...lg murah
kiteorg beli 5L -2 tin satin glo n 2 tin vinilex easy wash
1L - vinilex easy wash
kami dpt voucher RM110
haaaa....sape nak bg kan
hehehehe
so voucher tu terus wat beli padlock n tombol pintu
xyah la dtg 2-3 kali kat bangi ni
jimat masa n tenaga....oooo..minyak n tol gak
muahahahaha
total tuk padlock n tombol RM100
ngam2
so mama ada lg RM10...tgk la....if ada masa p jenjln sana leh la redeem beli berus cat ke...engsel ke...hehehe

Comments

Popular posts from this blog

:: SHOPPING - TILE MURAH ::

:: HOME - SURVEY - HOUSES OF LIGHTING PUCHONG ::

:: Tewah - Tempah Langsir for Living ::